Sionna

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2018

23.5.2018
Sionna sai kodin kotihoitajansa luota.

3.5.2018
Sionna pääsi kotihoitopaikkaan Helsinkiin.

22.4.2018
Sionna on suloinen tyttö, joka tutustuttuaan on varsinen sylikoira ja rapsutuksista nauttija!

Kuuden pienen pennun joukko toimitettiin Olgan tarhalle keväällä. Pennut olivat löytyneet läheltä Suomen rajaa Viipuriin vievän autotien varresta, johon ne oli hylätty pahvilaatikossa. Laatikko ei kauaa pentuja pidellyt, vaan ne nopeasti ne olivat juoksennelleet vaarallisesti autojen keskellä. Kaikeksi onneksi yksi ohiajaja poimi pennut kyytiin ja kuljetti ne Olgan hoiviin. Siellä  SpotSpice, StarSillaSionna ja Sola odottavat nyt malttamattomina omaan kotiin pääsyä.

Sionna muistuttaa kovasti siskoaan Sillaa, mutta se on ainakin omasta mielestään siskoaan parempi sylikoira! Kun Sionnan kanssa on päässyt kaveriksi (joka käy nopeasti), ja sen jälkeen istahtaa tarhan laidalle lepuuttamaan jalkojaan, voi olla varma, että syli on äkkiä täynnä tätä mustavalkoista iloista tyttöä. Sionna todellakin rakastaa ihmisiä, kun vain saa siihen mahdollisuuden!

Sionna kasvaa aikuisena varmasti ainakin keskikokoiseksi tytöksi. Sillä on sen verran vahvat tassut, että mihinkään kukkakeppiluokkaa se ei aio jäädä. Mutta takuuvarmasti siitä kasvaa kaunis tyttö, joka positiivisella asenteellaan valloittaa kenet tahansa! Toki uudessa kodissa ei saa unohtaa kauniiden käytöstapojen ja muun peruskoulutuksen unohtamista, mutta iloisena ja oppivaisena tyttönä Sionna oppii ne taidot varmasti nopeasti.

Sionna on kasvanut Olgan pihalla isossa koiralaumassa, joten varmaa on, että niin sisäsiisteyttä, yksinjäämistä kuin hihnassa kävelyäkin tulee uudessa kodissa harjoitella mukavan yhteiselon varmistamiseksi. Sionna varmasti arvostaisi kivaa koirakaveria, mutta välttämättömyys se ei ole. Uuden omistajan tulee muistaa, että koiratarhalla kasvaminen ei koskaan ole pennulle ihanteellista, ja siksi myös muutto uuteen kotiin tulee olemaan jännittävä ja ihmeellinen asia. Se voi saada Sionnan ujostelemaan aluksi, mutta rauhallisella totuttamisella ja ohjaamisella Sionnasta kuoriutuu varmasti se iloinen tyttö, joka se on nyt tarhallakin.

Sionna on saanut sekä nelosrokotteen että rabiesrokotteenkin kaksi kertaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.