Tesla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 7/2017

17.1.2019
Teslan kuulumisia omasta kodista:

"Tesla on ollut pian viisi kuukautta omassa kodissa. Rohkeutta on tullut lisää uteliaalle tytölle paljon. Välillä kovat kolahdukset ja uudet äänet jännittävät ja ihmetyttävät. Uteliaisuus useimmiten menee kuitenkin jännityksen ohi ja uusia asioita pitää päästä tutkimaan ja nuuskimaan.

Teslan kanssa aloitettiin tutustumaan agilityyn ja se sujuukin jo hyvin. Myös kaikenlainen nenän käyttäminen ja mm. älypelit ovat Teslan mieleen. Koirakaverien kanssa juoksentelu ja leikkiminen on parasta ja vauhtia riittääkin näissä leikeissä.

Kotona ja tuttujen ihmisten kanssa Tesla löytyy useimmiten sylistä tai ainakin kainalosta rapsutettavana.

Kaiken kaikkiaan meidän yhteinen taival on sujunut oikein hyvin.”

23.8.2018  
Tesla sai kodin Tampereelta.

19.7.2018
Iloista ja ihmisrakasta Teslaa onnisti: hoitopaikka Suomesta löytyi ja Tesla ottaa kotiehdokkaita vastaan Helsingissä. 

Teslan rabiesvasta-ainetasot tutkittiin ennen tuontia.

4.7.2018
Teslalle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

2.4.2018
Teslaa iloisempaa tyttöä saa etsiä! Se rakastaa ihmisiä koko sydämestään ja haluaa vain syliin, että saa painaa pään poskea vasten ja rauhoittua.

Tesla on kovin sympaattinen tyttö. Se haluaa huomiota kovasti eikä se tunnukaan tietävän mitään ihanampaa kuin ihmisten kanssa oleminen. Tesla on jäänyt kohtuullisen pieneksi tytöksi, joten sen pystyy vaikka nappaamaan syliin helposti. Ja sitä Tesla rakastaakin: se painaa pään vasten poskea ja toivoo selvästi, että voisi matkustaa saman tien siinä Suomeen asti.

Viipurin koirat - Tesla 2.4.2018

11.11.2017
Kaunis ja iloinen Tesla vastaanottaa vieraat innostuneesti. Hyppien ja pomppien se juoksee ympärillä ja haluaa tietysti osansa rapsutuksista!

Tesla on kesällä syntynyt pentu, jolle kävi venäläisittäin kovin perinteisesti: uutta omistajaa ei löytynyt, joten se hylättiin ja matka kävi koiratarhalle. Nyt Tesla viettää aikaansa Irinan pentutalossa ja tekee kaikkensa, että se huomattaisiin.

Tesla on ihmisrakas ja sympaattinen tyttö, joka on kuitenkin sen verran rauhallinen, ettei innostus nouse aivan hillittömäksi. Siitä saakin tasapainoisen vaikutelman - mukava tyttö, joka reippaana pentuna sopeutuisi varmasti niin kaupunkiin kuin rauhallisempaankin ympäristöön. Tesla tulee hienosti toimeen aitauksen muiden pentujen kanssa, joten koirakaveri olisi siitä varmasti kiva, mutta ei välttämättömyys.

Teslasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee tarvitsemaan runsaasti säännöllistä liikuntaa ja paljon myös muuta aktiviteettia, ettei elämä pääse käymään tylsäksi. Tesla arvostaisi varmasti omistajaa, joka haluaa puuhailla ja viettää aikaa tytön kanssa mahdollisimman paljon, sillä sen kautta luottamus rakentuu ja koirasta tulee se ihmisen paras ystävä. Uusi omistaja ei myöskään saa säihkähtää pieniä vastoinkäymisiä: koirien kanssa tulee aina yllätyksiä eteen, mutta pitkäjänteisellä työllä niistä selviää.

Viipurin koirat - Tesla 10.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.