Choco

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jää pieneksi keskikokoiseksi (nyt n. 40 cm, 12 kg)
Syntymäaika: 7/2017

21.8.2018
Chocon kuulumisia omasta kodista:

"Nuoresta herrasta on tullut kaikkien kaveri ja tosi rakas meille kaikille. Lempeä, sosiaalinen ja touhukas tapaus. On täysin sisäsiisti ja kodin tavarat saavat olla rauhassa. Pehmoleluja, joita on saanut lapsilta, on ihana repiä. Tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa, vaikka on välillä vähän turhan innokas. Koulutusta pitää vielä jatkaa ja olemme ajatelleet mennä johonkin ryhmään. Chocosta on otettu Esbl ja Mrsp näytteet, jotka olivat molemmat negatiiviset."

9.3.2018
Choco muutti omaan kotiin Helsinkiin!

22.2.2018
Iloinen Choco pääsi pakkasista turvaan kotihoitopaikkaan. Choco odottaa kotia Sipoossa.

Chocon sopeutuminen kotihoitopaikkaan on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Choco vaikuttaa reippaalta pojalta, joka ei pahemmin ihmettele eikä ujostele. Myös kissat ja koirakaverit ovat tulleet Chocolle tutuiksi.

1.1.2018
Suklaanruskea Choco on valloittava poika! Se tepastelee innoissaan luokse ja läpsii tassulla saadakseen huomiota. Kunpa matka omaan kotiin alkaisi pian!

Irinan tarhalle päätyi loppuvuodesta hurja määrä kodittomia koiranpentuja. Siinä joukossa on mukana myös kaunis Choco, joka on valloittava pentu niin ulkoisesti kuin luonteeltaankin. Choco vaikuttaa kovin aurinkoiselta ja mutkattomalta pojalta, joka kietoo hetkessä tassunsa ympäri ihan kenet tahansa. Mikään turhanpäiväinen sählääjä Choco ei kuitenkaan ole, vaan se osaa myös rauhoittua, kun tilanne sitä vaatii.

Choco elelee isossa pentulaumassa, jossa se tulee sujuvasti kaikkien kanssa juttuun. Chocolla on nyt ikää arviolta 5 kuukautta, ja saattaa olla, ettei siitä kasva kooltaan mitään valtavaa jättiläistä, vaan jää ennemmin pienehköksi keskikokoiseksi pojaksi. Choco on jo kastroitu.

Ihmisrakas ja reipas Choco voisi nauttia jostain kivasta koiramaisesta harrastuksesta omistajansa kanssa. Mikään vaatimus se ei kuitenkaan ole, sillä tämä poika on varmasti myös oiva lenkkikaveri säässä kuin säässä. Tärkeintä on, että uusi omistaja on valmis tekemään ihanan Chocon eteen kaikkensa, jotta sen elämästä tulisi onnellinen ja aika tarhalla muuttuisi muistoksi, jonka voi äkkiä unohtaa, kun turvalliseen kainaloon käpertymisestä tulee ihanaa arkipäivää.

Toki nuoren koiran kanssa tulee aina muistaa, että harvoin mitään saa ilman vaivannäköä. Se tarkoittaa hyvää peruskoulutusta toivotusta käytöksestä palkiten ja pitkää pinnaa niissä tilanteissa, kun koira ei käyttäydykään siten kuin olisi toivonut. Se saattaa tarkoittaa nakerreltua sohvaa ja tuhottuja kenkiä, mutta se tarkoittaa myös paljon iloa ja onnea. Choco lupaa panostaa sopeutumiseen ja uuden oppimiseen ihan täysillä, voithan sinä tehdä saman lupauksen, jos haaveilet kodin tarjoamisesta Chocolle?

Viipurin koirat - Choco 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.