Kiara

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

20.12.2018
Kiara sai kodin Mikkelistä.

27.11.2018
Kaikki Kiaralta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Kiaralta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi.

17.11.2018
Kiaran rabiesvasta-ainetaso testattiin ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

22.10.2018
Hurmaava Kiara viilettää aitauksessa sopuisasti muiden pentujen kanssa. Tytöllä on kovin kauniit tummat silmät, jotka alkavat tuikkimaan makupalat huomatessaan.

Kiaralla näyttää olevan kovin hauskaa leikkiessä, luppakorvat vain keikkuvat puolelta toiselle ja taas mennään. Kiara vaikuttaa mukavalta ja reippaalta koiralta, jonka kanssa olisi vallan mukavaa tehdä yhteisiä kävelylenkkejä. Ihmiset näyttävät olevan Kiarasta ihan kivoja, vaikkei leikin tiimellyksessä tyttö ehdi kovin pitkiin seurustelutuokioihin syventyä. Kiaran sisaruksia ovat KainoKosmosKaapo ja Kaisla.

Viipurin Koirien ensimmäisen kummipentueen elämää on seurattu kesästä lähtien tarhalla. Viisi pelokasta ja nälkäistä pentua saapui pahvilaatikossa Olgan tarhalle elokuussa. Pentujen emon omistaja oli hylännyt jo aiemmin talvella, kotitaloaan kohdanneen tulipalon yhteydessä. Muuttokuormaan ei enää mahtunutkaan koira ja joitakin kuukausia myöhemmin tämä viisikko syntyi palaneen talon pihapiiriin. Nyt emosta huolen pitää entinen naapuri, joka on myöskin luvannut toimittaa emon steriloitavaksi eläinlääkärille.

Kiaralle oma koti on vielä suuri unelma, jonka soisi tälle mukavalle ja reippaalle tytölle toteutuvan. Kiaralla ei ole vielä aiemmin ollut kotia, joten uusia asioita on opeteltavana: hellästi ja johdonmukaisesti opastamalla opit varmasti omaksutaan hyvin. Kiara tulee ilahduttamaan monta monituista vuotta olemassa olollaan, joten uuden omistajan onkin tärkeää olla valmis sitoutumaan koko Kiaran elämän mittaiselle yhteiselle matkalle.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.