Shila

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 8/2017

29.7.2018
Shila muutti omaan kotiin.

25.7.2018
Shila testattiin mikrofilarioiden varalta (sydänmato & Dirofilaria repens). Näytteet olivat puhtaat. Shila on myös rokotettu Suomen puolella sekä yhdistelmä- että rabiesrokotteilla.

29.6.2018
Shila vaikuttaa reippaalta ja kovin ihmisrakkaalta tytöltä. Ihanaan Shilaan voi tutustua pk-seudulla.

Shila on vasta saapunut hoitopaikkaan. Vaikka suuren elämänmuutoksen täytyy olla järisyttävän iso pienelle koiralle, on Shila pysynyt tästä huolimattaa reippaana ja rohkeana. Shila on kovin ihmisrakas – rapsutukset ja silitykset tuntuvat mukavilta. Ulkonakin on jo käyty pikku lenkeillä ja ihmetelty monia uusia juttuja, joihin ei ole tarhaelämässä törmännyt. Shilalla on hoitopaikassa kavereina kaksi uroskoiraa, joitten kanssa elämä on lähtenyt sujumaan varsin kivasti. Lisää tietoja tulossa suloisesta Shilasta, kun kotiutuminen etenee lisää hoitopaikassa. 

30.5.2018
Shilasta on kasvanut ihana ja ihmisrakas tyttö. Shila ei turhia arkaile miespuolistakaan tarhavierasta vaan heittäytyy oitis kyljelleen rapsuteltavaksi.

Shila vaikuttaa sopuisalta ja kiltiltä tytöltä, joka näyttäisi tulevan hyvin toimeen aitauksen muiden nuorten narttujen ja urosten kanssa. Kaikki tarhavieraat ovat Shilasta ihania sukupuoleen katsomatta. Onnistaisipa sympaattista Shilaa pian oman kodin suhteen!

Viipurin koirat - Shila 26.5.2018

3.1.2018
Miten suloinen ja kaunis pieni partasuu Shila onkaan! Shila on kovin ystävällinen pentu, ja kova tyttö pusuttelemaan. Mistä pienelle Shilalle löytyisi oma koti?

Seitsemän onnekkaan pennun joukko SabaSuraSiwaSuhi, Shila, Shadi ja Siam tupsahtivat eräänä päivänä Irinan tarhalle. Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta koska suurin osa poppoosta on enemmän tai vähemmän reippaita ja ystävällisiä, ovat ne varmastikin aiemmassa elämässään saaneet tottua jonkinlaiseen seurusteluun ihmisten kanssa. Kaikki seitsemän pikku tirriäistä pistävät nyt tassut tiukasti ristiin sen puolesta, että tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi ja matka omaan kotiin alkaisi pian!

Shila on pentueen reippaimmasta päästä. Alkuun se katsoo muutaman kerran tutkivasti, mutta ei aikaakaan kun pieni kieli lipoo jo sormia kuin viimeistä päivää. Olit vieras tai tuttu, Shilan mielestä silti ihana! Shila vaikuttaakin kovin reippaalta, ihmisrakkaalta ja kiltiltä pennulta. Sellaiselta, jonka voisi viedä mukanaan vaikka samantien. Sylissäkin Shila istuu rauhallisena vaikkei sylistä tyttö tuskin kovin paljoa ole aiemmassa elämässään saanut nautiskella.

Koska emme tiedä millaisessa ympäristössä pennut ovat kasvaneet ja eläneet ennen tarhalle päätymistään, tulee uuden omistajan olla motivoitunut uuden perheenjäsenensä sopeuttamiseen. Se vaatii aikaa, ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Monet asiat voivat alkuun olla jännittäviä ja pelottavia, mutta rauhallisen ja rohkaisevan omistajan kanssa hyvä tulee. Asia kerrallaan. Kukaan ei varmasti ole koskaan vielä opettanut mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys, hihnassa käveleminen tai yksin oleminen, joten miten pieni tarhapentu niistä mitään voisikaan ymmärtää. Mieti tarkoin resurssejasi, sillä Shila ei halua olla kenenkään äkillinen ihastus tai päähänpisto vaan adoptiopäätöksen tulee olla tarkoin harkittu.

Osa pennuista on jykevämpiä kuin toiset eikä tulevaa kokoa voi varmuudella tietää. Shilasta kasvanee kuitenkin keskikokoinen kaunotar aikuisena.

Viipurin koirat - Shila 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.