Shadi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

3.1.2018
Shadi antaa alkuun vaikutelman ujosta ja varovaisesta tytöstä, mutta tovin kuluttua pehmoisen kuoren alta paljastuu kaikkea muuta! Iloinen, ihana ja ihmisrakas pentu!

Seitsemän onnekkaan pennun joukko SabaSuraSiwaSuhi, Shila, Shadi ja Siam tupsahtivat eräänä päivänä Irinan tarhalle. Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta koska suurin osa poppoosta on enemmän tai vähemmän reippaita ja ystävällisiä, ovat ne varmastikin aiemmassa elämässään saaneet tottua jonkinlaiseen seurusteluun ihmisten kanssa. Kaikki seitsemän pikku tirriäistä pistävät nyt tassut tiukasti ristiin sen puolesta, että tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi ja matka omaan kotiin alkaisi pian!

Pieneen häkkiin astuessa mustaa Shadia ei näy missään. Kun rohkeimpia ja innokkaimpia pentuja on hetki silitelty, kurkistus koppiin paljastaa ettei siinä vielä ollut kaikki. Kopin suojassa makeaa unta nukkuu pieni karhunpentu Shadi. Shadi nousee kevyesti syliin ja vasta herännyt tyttö onkin aivan ihmeissään. Kesken unien paikalle pelmahtaneet ihmiset ovat Shadin mielestä alkuun vähän omituista sakkia, mutta kun pikkuinen on hetken aikaa saanut tutustua vieraisiin alkaa pieni häntä varovaisesti osoittamaan elonmerkkejä. Eikä aikaakaan, kun Shadi jo innoissaan tepsuttaa häntä villisti heiluen ihmisen ympärillä ja pyrkii pusuttelemaan kaikkea mihin vain yltäisi. "Rapsuta rapsuta!". Pieni Shadi on ihan onnessaan kaikesta saamastaan huomiosta. Shadi vaikuttaa hyvin ystävälliseltä ja ihmisrakkaalta pennulta, joka toivoisi että oma koti löytyisi pikaisesti.

Koska emme tiedä millaisessa ympäristössä pennut ovat kasvaneet ja eläneet ennen tarhalle päätymistään, tulee uuden omistajan olla motivoitunut uuden perheenjäsenensä sopeuttamiseen. Se vaatii aikaa, ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Monet asiat voivat alkuun olla jännittäviä ja pelottavia, mutta rauhallisen ja rohkaisevan omistajan kanssa hyvä tulee. Asia kerrallaan. Kukaan ei varmasti ole koskaan vielä opettanut mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys, hihnassa käveleminen tai yksin oleminen, joten miten pieni tarhapentu niistä mitään voisikaan ymmärtää. Mieti tarkoin resurssejasi, sillä Shadi ei halua olla kenenkään äkillinen ihastus tai päähänpisto vaan adoptiopäätöksen tulee olla tarkoin harkittu.

Osa pennuista on jykevämpiä kuin toiset eikä tulevaa kokoa voi varmuudella tietää. Shadista kasvanee kuitenkin keskikokoinen tumma kaunotar aikuisena.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus