Siwa

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

3.1.2018
Pikkuinen Siwa piilotteli alkuun kopin suojassa, mutta havaittuaan vieraat ihmiset kivoiksi on tämä pikku tirriäinen jatkuvasti etunenässä hakemassa huomiota ja rapsutuksia!

Seitsemän onnekkaan pennun joukko SabaSura, Siwa, Suhi, ShilaShadi ja Siam tupsahtivat eräänä päivänä Irinan tarhalle. Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta koska suurin osa poppoosta on enemmän tai vähemmän reippaita ja ystävällisiä, ovat ne varmastikin aiemmassa elämässään saaneet tottua jonkinlaiseen seurusteluun ihmisten kanssa. Kaikki seitsemän pikku tirriäistä pistävät nyt tassut tiukasti ristiin sen puolesta, että tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi ja matka omaan kotiin alkaisi pian!

Kun uteliaimmat ja reippaimmat pennut säntäävät tervehtimään tarhavieraita, ei Siwasta näy vilaustakaan. Kurkistus kopin kätköihin paljastaa kuitenkin, että näitä suloisuuksia löytyy lisääkin. Siwa nostetaan kopista suoraan syliin, ja siinä pikkuinen sitten istuu silmät suurina ympäristöään ihmetellen. Siwa istuu rauhallisena ja nätisti eikä sillä ole kiire minnekään vaikka vähän jännittääkin. Sylistä alas päästyään Siwa kuitenkin yhtäkkiä innostuu valtavasti ihmisistä ja sen pikkuinen häntä alkaa heilua vimmatusti. Taisi neiti olla vain vähän unenpöppörössä kun se nostettiin kopista, sillä niin kova kiire olisi päästä ihmisten syliin. Siwa vaikuttaa reippaalta, ihmisrakkaalta ja iloiselta tytöltä. Kyllähän tälläiselle tytölle nopeasti koti löytyy, vai mitä?

Koska emme tiedä millaisessa ympäristössä pennut ovat kasvaneet ja eläneet ennen tarhalle päätymistään, tulee uuden omistajan olla motivoitunut uuden perheenjäsenensä sopeuttamiseen. Se vaatii aikaa, ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Monet asiat voivat alkuun olla jännittäviä ja pelottavia, mutta rauhallisen ja rohkaisevan omistajan kanssa hyvä tulee. Asia kerrallaan. Kukaan ei varmasti ole koskaan vielä opettanut mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys, hihnassa käveleminen tai yksin oleminen, joten miten pieni tarhapentu niistä mitään voisikaan ymmärtää. Mieti tarkoin resurssejasi, sillä Siwa ei halua olla kenenkään äkillinen ihastus tai päähänpisto vaan adoptiopäätöksen tulee olla tarkoin harkittu.

Osa pennuista on jykevämpiä kuin toiset eikä tulevaa kokoa voi varmuudella tietää. Siwasta kasvanee kuitenkin keskikokoinen kaunotar aikuisena.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.