Onda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2015

16.9.2017
Kiltti Onda päätyi kesällä tarhalle. Onda on hyvin ystävällinen ja mukava tyttö, joka kävelee onnellisena ihmisten luokse saadessaan vieraita aitaukseensa.

Onda on asunut jo joitain kuukausia tarhalla. Tytön menneisyydestä ei ole tietoa, mutta sen verran ihmisrakas se on, että sillä on hyvinkin voinut olla koti aiemmassa elämässään. Tarhalle joutuminen oli varmasti Ondalle hämmentävä ja kova paikka, ja alkuaikoina se ilahtuikin niin suunnattomasti ihmisistä ettei meinannut tolpillaan pysyä. Onda-raukka varmasti ikävöi ihmisseuraa, tarhalla kun sitä on heikonlaisesti saatavilla. Tarhan arjesta on nyt kuitenkin tullut myös arkea Ondalle eikä se enää turhia hötkyile vaikka saakin kaipaamaansa läheisyyttä ja huomiota vierailta. 

Onda on vielä nuori koira ja se on arvioitu muutaman vuoden ikäiseksi. Onda asustaa samassa aitauksessa useamman muun nartun kanssa, ja mahtuupa joukkoon yksi uroskin. Muiden koirien kanssa Onda näyttäisi tulevan sopuisasti juttuun. Emme tiedä, onko Onda saanut elää sisätiloissa kotona vai pihapiirissä ulkona, joten uuden omistajan on varauduttava opettamaan Ondalle mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys ja kuinka kävellään nätisti hihnassa. Onda vaikuttaa hyvin kultaiselta ja kiltiltä tytöltä, joten löytyisipä jostain ihana ihminen joka haluaisi sen omakseen.

Viipurin koirat - Onda 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.