Yoshi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 52 cm, 18 kg)
Syntymäaika: 11/2016

25.1.2018
Pienessä tutussa porukassa Yoshi on leikkisä pusuttelija, jolla on pilke silmäkulmassa, mutta vieraiden seurassa Yoshia jännittää.

Yoshi toivoisi ymmärtäväistä kotia rauhallisesta, mutta liikunnallisesta aikuisperheestä, jossa olisi mahdollisesti koirakaveri. Myös kissoista Yoshi tykkää. Yoshi on sisäsiisti ja valmis opiskelemaan lisää kotikoiran kujeita. Komea Yoshi odottaa hakemuksia Kirkkonummella.

Yoshin tammikuun lopussa otettu ESBL-seurantanäyte oli negatiivinen.

29.11.2017
Yoshi kävi kastroitavana ja 1-vuotisrokotuksilla.

1.9.2017
Nuori Yoshi harjoittelee kotikoiran elämää Kirkkonummella.

Yoshista on varttunut komea nuorukainen! Olisi todella hyvä jos poika löytäisi oman kodin mahdollisimman pian, ettei kasvuaika ja Suomeen oloutuminen tapahdu pelkästään hoitopaikassa. Ujoa Yoshia pääsee tapaamaan Kirkkonummella.

Yoshin yhteyshenkilönä toimii Kristiina.

8.7.2017
Suloinen Yoshi asustaa hoitopaikassa Kirkkonummella.

11.6.2017
Yoshi pääsi harjoittelemaan kotikoiran elämää ja on tavattavissa hoitopaikassaan Kirkkonummella.

12.4.2017
Tumma Yoshi meinaa aluksi jäädä muiden varjoon, mutta pojan positiivista ja riemukasta olemusta ei voi olla huomaamatta. Yoshi on reipas ja ihmisrakas poika - ja ihan valmis omaan kotiin!

Yoshin tausta on tuntematon, mutta päätepysäkki oli Irinan koiratarha. Siellä poika nyt odottelee lukemattomien muiden pentujen kanssa milloin matkalippu tipahtaisi omiin pikkutassuihin. Yoshi on reipas, ihmisrakas ja iloinen pentu, joka tulee etunenässä sanomaan heipat vieraille. Yoshi ei tunnu hämmentyvän suurestakaan ihmismäärästä vaan riemuissaan hyppelehtii vieraan luota toiselle. Ihmiset ovat ihania, mutta niin on Yoshikin. Muiden pentujen kanssa Yoshi näyttäisi tulevan hyvin juttuun eikä sylissä oleminenkaan mikään kauhistus ole. Häntä vispaa ja pusuja tulee, mutta pienen pennun on niin kauhean vaikea olla paikoillaan kun ympärillä tapahtuu koko ajan kaikkea mielenkiintoista!

Vaikka Yoshi on reipas pentu, voi muutto omaan kotiin olla sille alkuun jännittävä kokemus. Ympärillä on paljon sellaista mitä se ei välttämättä ole koskaan nähnyt, ja monet uudet asiat ja tilanteet voivat ihmetyttää tai pelottaa. Yoshin kotiuttamiseen on varattava paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä mikää valmis pakkaus tämä pieni poika ei ole. Sisäsiisteys, hihnassa kävely, yksin oleminen.. Kaikki on uutta. Mutta kovin mielellään poika jo aloittaisi uuden elämän, sillä tarhalle jääminen ei ole vaihtoehto, ilmoittaa Yoshi päättäväisesti.

Viipurin koirat - Yoshi 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.