Alima

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 5/2017

9.10.2017
Kaunis Alima on kuukaudessa reipastunut valtavasti ja hyppelehtii vieraiden jaloissa pusuja antaen! Alima toivoo että seuraavan loikan voisi ottaa rajan yli omaan kotiin!

14.9.2017
Kaunis musta Alima on ystävällinen, mutta hieman ujohko pentu. Alima toivoisi pian löytävänsä hyvän kodin, jossa pääsisi turvallisessa ja rakastavassa ilmapiirissä opiskelemaan kaikkea uutta.

Kova kuhina käy Irinan tarhan perällä, kun monet pienet kuonot ja tassut tuuppivat itseään syliin ja yrittävät saada huomiota ihmisvierailta. Aliman mielestä turvallisin paikka on kuitenkin lämmin sisätila, sillä kuka nyt ulkona koleana, märkänä ja kuraisena syyspäivänä haluaisi olla outojen tyyppien lääpittävänä. Alima ei kuitenkaan pistä hanttiin kun se nostetaan syliin, ja jännityksestä huolimatta se antaa kiltisti käsitellä itseään. Alima on hieman tuumivainen ja ujon puoleinen pentu, ei mikään panikoija. Sillä on ystävällinen olemus ja kunhan tyttö vain pääsisi tarhalta omaan kotiin reipastuisi se varmasti paljon.

Aliman menneisyys on hämärän peitossa. Koska Alima on hieman varovainen pentu, tarvitsee se kärsivällisen omistajan, joka haluaa panostaa tyttöön ja sen sopeuttamiseen. Voi olla, että Alima reipastuu nopeasti ja karistaa ujouden rippeet pian turkistaan, tai sitten ei. Kaikkeen on aina varauduttava. Toivomme kovasti, että herttainen Alima löytäisi pian ihanan ihmisen itselleen ja pääsisi sinne minne kuuluukin, ikiomaan kotiin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.