Alima

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2017

18.10.2018
Alima sai kodin Vantaalta.

21.9.2018
Alimalle tehtiin pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

1.9.2018
Alima on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö. Kaino Alima on aitauksessaan joutunut vahemman nartun kiusaamaksi ja toivoo pikaista poispääsyä tarhalta.

Alima ei tee itsestään numeroa. Se istuu aitauksen reunalla ja toivoo kovasti, että ihmiset tulisivat sen luokse. Kovin kauaa Alima-parka ei saa rapsutuksista nauttia ennen kuin saa vanhemman nartun kimppuunsa härkkimään. Alima on niin reppana ettei sano mistään takaisin vaan perääntyy ja yrittää olla niin kuin ei olisikaan. Ihmiset ovat tytöstä ihania ja rapsutukset tuntuvat taivaalliselta. Ihmisten ollessa sisällä aitauksessa väsyksissä oleva Alima saa rauhassa levähtää ja nuokkuu istualteen. Kunpa ihana Alima pääsisi pian pois tarhalta.

Viipurin koirat - Alima 30.8.2018

9.10.2017
Kaunis Alima on kuukaudessa reipastunut valtavasti ja hyppelehtii vieraiden jaloissa pusuja antaen! Alima toivoo että seuraavan loikan voisi ottaa rajan yli omaan kotiin!

Viipurin koirat - Alima 7.10.2017

14.9.2017
Kaunis musta Alima on ystävällinen, mutta hieman ujohko pentu. Alima toivoisi pian löytävänsä hyvän kodin, jossa pääsisi turvallisessa ja rakastavassa ilmapiirissä opiskelemaan kaikkea uutta.

Kova kuhina käy Irinan tarhan perällä, kun monet pienet kuonot ja tassut tuuppivat itseään syliin ja yrittävät saada huomiota ihmisvierailta. Aliman mielestä turvallisin paikka on kuitenkin lämmin sisätila, sillä kuka nyt ulkona koleana, märkänä ja kuraisena syyspäivänä haluaisi olla outojen tyyppien lääpittävänä. Alima ei kuitenkaan pistä hanttiin kun se nostetaan syliin, ja jännityksestä huolimatta se antaa kiltisti käsitellä itseään. Alima on hieman tuumivainen ja ujon puoleinen pentu, ei mikään panikoija. Sillä on ystävällinen olemus ja kunhan tyttö vain pääsisi tarhalta omaan kotiin reipastuisi se varmasti paljon.

Aliman menneisyys on hämärän peitossa. Koska Alima on hieman varovainen pentu, tarvitsee se kärsivällisen omistajan, joka haluaa panostaa tyttöön ja sen sopeuttamiseen. Voi olla, että Alima reipastuu nopeasti ja karistaa ujouden rippeet pian turkistaan, tai sitten ei. Kaikkeen on aina varauduttava. Toivomme kovasti, että herttainen Alima löytäisi pian ihanan ihmisen itselleen ja pääsisi sinne minne kuuluukin, ikiomaan kotiin.

Viipurin koirat - Alima 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.