Winski

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 7/2017

12.11.2017
Winski on hauska viikari, joka viipottaa iloisena tervehtimään. Syliin nostaminen oli kuitenkin kovin jännää, joten Winskin korvatkin ovat kuvissa ihan kadoksissa!

Irinan tarhalla riittää pentuja nyt aivan liikaa. Jokainen pentu yrittää tehdä parhaansa, että tulijat huomaisivat juuri sen ja edes pieni hetki huomiota riittäisi juuri sille. Winski on iloinen poika, joka tulee muiden mukana innoissaan tervehtimään ja hyörimään jalkoihin. Emme tiedä mikä on ollut sen tie tarhalle, mutta menneisyyttä tärkeämpää onkin, että tie jatkuisi sieltä mahdollisimman pian omaan kotiin.

Winski on kovin innoissaan uusista ihmisvieraista. Se tulee nuuskimaan käsiä ja heiluttaa samalla häntäänsä hurjaa vauhtia. Ihmisen kosketus on Winskille kuitenkin vielä jännittävä asia ja kun sitä yrittää silittää, ottaa Winski muutaman peruutusaskeleen. Kuvaamista varten Winski on kuitenkin kaapattava syliin, ja se vasta pojasta onkin jännittävää. Winskin pitää ihan ääneen kommentoida, että nyt muuten jännittää. Hyvin kiltisti se jää silti syliin napottamaan, ja kun se kuvien ottamisen jälkeen lasketaan maahan, tulee se taas jalkoihin hyörimään ja seurustelemaan.

Winskistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee takuulla kulmakunnan komistus, ja kunhan tapakasvatus on hoidettu kohdilleen, valloittaa se varmasti myös käytöksellään koko naapuruston. Koska Winski on hieman ujo poika, arvostaisi Winski kovasti kotia, jossa olisi koirakaveri jo odottamassa. Aikuisen koiran tassunjäljissä sen olisi turvallista tutustua uusiin asioihin ja ihmisiin.

Winski tulee olemaan melkoinen viikari myös vähän kasvettuaan, joten Winskistä kannattaa haaveilla vain sen, joka on valmis tarjoamaan riittävästi liikuntaa ja aktiviteettejä tälle mainiolle pojalle. Sillä reseptillä Winskistä kasvaa tyytyväinen nuorukainen! Ja vaikkei kaikki aina sujuisikaan ihan täydellisesti, niin uusi omistaja ei Winskin kanssa halua luovuttaa, eihän?

Viipurin koirat - Winski 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.