Rick

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2014

25.8.2015
Reipas ja iloinen Rick on edelleen vailla kotia. Rick rakastaa ihmisiä koko sydämestään, ja pääsipä poika kokeilemaan elokuussa hihnassa kävelemistäkin.

Iloinen, avoin ja niin ihmisrakas Rick. Poika on joulukuusta saakka odotellut toiveikkaana, koska pääsisi sanomaan hyvästit tarhalle ja juoksemaan oman ihmisen kauan kaivattuun syleilyyn. Rick asustaa pienessä aitauksessa yhdessä monen muun nuoren koiran kanssa. Joukkoon mahtuu niin narttuja kuin uroksiakin. Monet aitauskavereista ovat vähän turhautuneita tylsään ja ikävään tarhaelämään, ja energiaa olisikin vaikka muille jakaa. Turhautuneisuus vaivaa välillä myös Rickiä, mutta selvähän se, kun nuori koira ei pääse energiaansa purkamaan.

Rick sai päiviinsä vähän vaihtelua, kun se pääsi kokeilemaan hihnassa kävelyä tarhan ulkopuolelle. Oi sitä onnea! Poika posotti innoissaan eteenpäin eikä tiennyt miten päin olisi ollut.

Onnettomuudessa vioittunut takajalka ei näytä vaivaavan Rickiä enää ja se käyttää jalkaansa hyvin. Uuden omistajan on kuitenkin hyvä varautua siihen, että onnettomuudesta on voinut jäädä joitain fyysisiä seurauksia, vaikka Rick vaikuttaakin olevan tällä hetkellä kunnossa.

Talvi lähestyy hitaasti, mutta varmasti ja Rick toivoisikin koko sydämestään, että saisi viettää sen omassa kodissa, oman rakkaan ihmisen kainalossa.

20.12.2014
Rick on sosiaalinen ja reipas poika, joka rakastaa ihmisiä. Rickin toinen takajalka on vioittunut törmäyksessä auton kanssa, joten Rick etsii omistajaa, joka on valmis kuntouttamaan poikaa.

Rick pelastettiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Rick parka oli törmännyt autoon, ja se aristaa edelleen toista takajalkaansa. Jalka tutkittiin Viipurissa, mutta sellaista vikaa ei löytynyt, joka Viipurissa olisi pystytty hoitamaan.

Rick rakastaa ihmisiä, joten siitä tulee varmasti hyvin sosiaalinen koirakaveri jollekin mukavalle koiraihmiselle. Voi olla, ettei Rickin toinen takajalka tule koskaan kestämään kaikkein rankimpaa liikuntaa, joten Rick etsii sellaista omistajaa, joka on valmis sopeuttamaan harrastuksensa ja liikkumisensa koiran mukaan. Voi myös olla, että jalka parantuu vielä täysin, mutta ennen lopullisia arvioita Rick pitäisi saada Suomeen tutkimuksiin.

Rick varaa toisen takajalan varaan vain hiukan. Emme tiedä, mikä jalassa on vialla, joten uuden omistajan tulee varautua sen hoidattamiseen. Rick on varmasti kuitenkin tutkimusten ja hoidon arvoinen poika, sillä Rick on hyvin iloinen ja luottavainen poika. Rick on varsin sirorakenteinen, joten siitä tuskin kasvaa koskaan mitään valtavaa jättiläistä. Tällä hetkellä se on noin 50 cm korkea.

Rick vaikuttaa erittäin kultaiselta pojalta, joten kovasti toivomme, että Rick pääsisi pian Suomeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.