Silva

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

25.6.2019
Suloinen Silva päätyi loppukeväästä tarhalle emonsa ja sisarustensa kanssa. Isokorvainen Silva on ihmisrakas ja kiltti tyttö, joka toivoo kovasti tulevansa pian huomatuksi.

Silva perheineen löydettiin mökkialueelta ja tuotiin suojaan Irinan tarhalle. Kaikki pennut eivät selviytyneet, mutta pikkuinen Silva oli lujaa tekoa ja selvisi. Silva on alusta lähtien suhtautunut ihmisiin uteliaasti ja ystävällisesti. Se on iloinen tyttö, joka häntä vispaten tulee tervehtimään ihmisiä. Silva haluaa olla kaikkien ystävä ja sopuisana tyttönä se tulee myös hyvin toimeen muiden sen kanssa elävien pentujen ja nuorten koirien kanssa. Silva on päässyt harjoittelemaan hihnassa kulkemista. Meno tosin oli sen verran poukkoilevaa, että kyseessä oli varmasti ensimmäinen kerta ja harjoituksia Silva jatkaisikin mielellään omassa kodissa.

Silvan emo on siro keskikokoinen koira, joka on hieman varovainen vieraiden ihmisten suhteen. Lähes kaikki pennut olivat kuitenkin reippaita ja iloisia sekä kiinnostuneita vieraista ihmisistä. Ne ovat todennäköisesti eläneet jollain tapaa ihmisten parissa, mutta tarkempaa tietoa tästä ei ole. Tulevan omistajan täytyy ymmärtää, että kaikkia kotikoirantaitoja on lähdettävä harjoittelemaan alusta lähtien. Matkalla kotikoiraksi Silvaa täytyykin rauhallisesti totuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin. Ymmärtäväisen omistajan opastuksella Silvasta kasvaa varmasti tasapainoinen ja onnellinen koira. 

Alla myös kuva emosta.

Viipurin koirat - Silva 8. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.