Elle

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 8/2016

30.3.2017
Kaunis pörheäturkkinen Elle katselee kainosti ihmisiä vähän matkan päästä. Vieraat kiinnostavat, mutta ihan ei rohkeus riitä että tyttö uskaltaisi tulla omaehtoisesti luokse.

Elle syntyi koiralaumaan Viipurin laitamille syksyllä. Lauma majaili rekkojen levähdyspaikalla ja ne saivat ohimennen osansa rekkamiesten ylijäämäruuista. Irina kuuli paikalla asustelevista kolmesta narttukoirasta ja muutamasta niiden pennusta. Koska tietenkään koiralauman ei haluttu kasvavan, käytiin nartut steriloimassa ja pennut noudettiin tarhalle etsimään omia koteja. Ellen lisäksi EeviEvertEleanor ja Emmy kuuluivat samaan porukkaan.

Elle on hyvin kiltin ja nöyrän oloinen tyttö, mutta toistaiseksi se ei ole saanut kerättyä rohkeutta sen vertaa että uskaltaisi tulla itse hakemaan rapsutuksia vierailta. Kovin uteliaasti se vieraita katselee, ja ottaa varovaisia askelia kohti mutta sitten pakittaa taas. Sylissä Elle istuu jännityksestä huolimatta nätisti ja antaa käpälöidä itsensä kauttaaltaan. Ellen kanssa samassa aitauksessa asuu useampia nuoria koiria ja aikuisia, ja niiden kanssa sopuisa tyttö tulee hyvin juttuun.

Elle on nuori tyttö ja jos se pääsisi pian omaan kotiin, olisi sillä hyvät mahdollisuudet vielä reipastua. Varovainen Elle etsii rauhallista kotia, jolla riittää aikaa tytön kotiutumiseen. Koirakaveri olisi varmasti tärkeä tuki ja turva Ellelle, joten toistaiseksi Elle haluaisi muuttaa vain koirakaverilliseen kotiin. Elle ei varmastikaan ole koskaan asunut sisätiloissa eikä tiedä kotikoiran elämästä yhtään mitään. Edessä onkin kaiken uuden opettelua, kuten sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kulkeminen.. Kunpa Elle saisi mahdollisuuden ennen kuin on liian myöhäistä, sillä pohjimmiltaan Elle on iloinen ja ystävällinen tyttö, joka haaveilee turvallisesta ja rakastavasta ikiomasta ihmisestä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.