Niksu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

27.11.2018
Niksu on reipas ja ihmisrakas pentu. Niksu unelmoi omasta lämpimästä ja rakastavasta kodista mahdollisimman pian, sillä elämä koiratarhalla käy päivä päivältä rankemmaksi.

Niksu päätyi syksyllä siskonsa Nanan kanssa tarhalle. Sisarusten menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaina ja luottavaisina pentuina ne ovat varmasti saaneet elää aiemmin jonkinlaista elämää ihmisten parissa. Iloinen Niksu on ihmisiä reippaana vastassa. Häntä huiskien poika tulee oitis tervehtimään tulijoita ja pienet tassut nousevat vasten jalkoja. Niksu rakastaa rapsutuksia ja ottaakin ne kauniisti vastaan ilman turhaa riekkumista. Niksu vaikuttaa sopuisalta ja sosiaaliselta pennulta, joka tulee hyvin juttuun aitauskavereidensa kanssa. Kunpa kiltti Niksu onnistuisi löytämään kodin vielä pentuvaiheessa, sillä muuten on vaarana tarhalle jämähtäminen. 

Reippaana ja luottavaisena pentuna Niksu voisi soveltua monenlaiseen kotiin. Niksua itselleen mielivän tulee kuitenkin muistaa, että poika elää alkeellisella koiratarhalla ja aiempaa kokemusta kotikoirana olosta tuskin löytyy. Muutto uuteen ympäristöön tuo mukanaan valtavasti uutta opeteltavaa, ja Niksu haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka on valmis panostamaan poikaan ja sen sopeuttamiseen 100-prosenttisesti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.