Millie

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

28.9.2018
Millie sai kodin Helsingistä.

13.9.2018
Millien kaikki tautitestit eli sydänmato-, borrelia-, babesia-, anaplasma-, erlichia- ja leishmaniatestit olivat puhtaat. Millien verinäytteestä ei myöskään löytynyt mikrofilarioita. 

Viipurin koirat - Millie 11.8.2018

11.7.2018
Millie on söpö kuin pieni pesukarhun poikanen! Lisäksi se on reipas ja kovin ihmisrakas tyttö.

Millie ja sen sisarukset Mikke ja Miida päätyivät Olgan tarhalle hyvin pieninä pentuina. Olgan on hoitanut niitä kaikella taidollaan ja nyt sisarukset ovat jo varttuneet siihen ikään, että pikkuhiljaa muuttoa uuteen kotiin voi alkaa miettiä. Ensin pitää kuitenkin odottaa, että ne on rokotettu toiseenkin kertaan ja rokotusten varoaika on ohitettu.

Millie tepsuttaa kohti niin kovaa kuin vain pienillä tassuillaan pääsee, kun se näkee, että ihania uusia vieraita on tulossa tarhalle. Se ei aikaile tai tuumiskele, vaan haluaa syliin saamaan silityksiä ja huomiota. Ja kuka voisi tätä söpöläistä vastustaa! Varmaa onkin, että Millie kiertää sylistä syliin niin kauan kuin vierailijoita tarhalla riittää.

Millie tulee hyvin mutkattomasti toimeen myös toisten pentujen kanssa. Erilaiset painileikit ovat kovasti sen mieleen ja mikä pienelle pennulle sen parempaa puuhaa onkaan. Millie vaikuttaa kerrassaan mainiolta tytöltä sosiaalisuuden suhteen!

Millie vaikuttaa hyvin avoimelta pennulta. Sen voisi uskoa sopeutuvan hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin. Koirakaveri on aina plussaa, mutta reippaana pentuna Millie voisi oppia olemaan myös perheen ainoana nelijalkaisena (tai ainakin koirana). Tärkeintä on, että uusi omistaja ymmärtää tarhalla kasvaneen pennun kapeaksi jäänyttä maailmaa ja osaa totuttaa sitä sen omaan tahtiin niihin asioihin, jotka uudessa ympäristössä voivat sitä jännittää. Milliestä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Millie 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.