Huisku

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2017

26.4.2018
Huiskunen sai kodin Espoosta.

25.3.2018
Häntä heiluu vimmatusti kun Huisku-poika näkee ihmisiä. Ihmisrakas ja reipas Huisku vaikuttaa oikein kivalta koirapojan alulta, joka odottaa kovasti matkalippua omaan kotiin.

Peppu pyörii ja pehmoiset tassut yrittävät kovin kavuta syliin. Voi Huiskua, miten ihana pentu se onkaan. Huisku näyttää rakastavan ihmisiä eikä voi ymmärtää miksi joutuu elämään pienessä aitauksessa ilman ihmisseuraa. Koirakavereita piisaa, mutta eihän se ole ollenkaan sama asia. Rapsutukset ja ihmisten antama huomio ovat Huiskusta huippuihania asioita eikä Huisku arkaile miespuolistakaan vierasta vaan iloitsee onnessaan kun edes joku huomaa. Huisku vaikuttaa reippaalta ja sosiaaliselta pojalta vaikkakin sylissä oleminen on pienestä hivenen jännittävää. Taitaa olla niin ettei kukaan ole liiemmin Huiskua sylitellyt, mutta kunhan oma syli löytyisi jostain korjaantuisi sekin asia tuotapikaa.

Huiskun menneisyydestä ei ole tietoa. Huisku toiveissa on löytää ihminen, jolta löytyy ymmärrystä ja aikaa pienelle koirapojalle. Omaan kotiin muutto tuo mukanaan monenlaisia uusia ja jännittäviä asioita, joihin Huisku haluaa tutustua turvallisesti oman ihmisen lempeässä ohjauksessa. Kotikoiran tavoista ei pienellä tarhalla asuvalla pennulla voi olla minkäänlaista käsitystä, joten sisäsiisteyttä, hihnassa kulkemista ja yksin olemista täytyy lähteä harjoittelemaan alusta alkaen. Koiran kanssa elämisessä tulee vastaan niin ylä- kuin alamäkiäkin ja Huisku toivoo koko sydämestään, että sen tuleva ihminen on huolella harkinnut omaa jaksamistaan ja omia resurssejaan, sillä Huisku haluaa muuttaa vain sitoutuneeseen loppuelämän kotiin. Vastalahjaksi Huisku on valmis antamaan koko koirapojan painosta rakkautta, iloisia ja unohtumattomia hetkiä oman uskollisimman ystävän kanssa.

Viipurin koirat - Huisku 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.