Camu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

22.10.2017
Voi ei, mikä ihana herkkä poika. Camu on kovin ihmisrakas ja kiltti pentu, joka hylättiin vasta vähän aikaa sitten. Mistä Camulle löytyisi ikioma ihminen?

Kasa iloisia pentuja heiluttelee häntäänsä pienessä ulkohäkissä. Camu on pentukavereidensa kanssa etunenässä iloisesti vastaanottamassa vieraita. Ihmisten astuessa aitaukseen se pujahtelee välillä koppiin turvaan, mutta iloisena sipsuttaa sieltä uudestaan kummastelemaan vieraita. Kunhan poikaa on hetken rapsutellut ja pitänyt sylissä hellittävänä, pyörii Camu jo iloisena ihmisten jaloissa. Hellyttävän pikkukaverin häntä alkaa heti väpättämään, kun siihen päin katsoo ja Camu tekee hyvin selväksi, että nauttii suuresti vieraiden läsnäolosta ja huomiosta. Camu vaikuttaa sosiaaliselta, luottavaiselta ja ihmisrakkaalta pennulta, ja kunpa sitä pian onnistaisi kodinsaannissa.

Camun menneisyys on hämärän peitossa. Todennäköisesti Camulla ei ole minkäänlaista kokemusta kotikoiran elämästä ja harjoitukset on aloitettava aivan alusta. Camu etsii vain sellaista kotia, jolla riittää varmasti halua opastaa pientä tarhapentua uusissa asioissa ja tilanteissa. Muutto uuteen kotiin on aina jännittävä tapahtuma ja uuden elämän alussa on paljon ihmettelemistä. Sisäsiisteys, yksinoleminen, hihnassa kulkeminen.. Näitä jo monia muita taitoja on varauduttava Camun kanssa harjoittelemaan, mikäli poikaa mielii omaksi. Camu etsii sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa siitä ollaan valmiita pitämään hyvää huolta silloinkin kun elämässä tulee alamäkiä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.