Jetro

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

7.1.2019
Jetrolle tehtiin pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. 

Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

13.1.2019
Reipastunut, ihana Jetro-pentu odottaa kovasti pääsyä omaan kotiin ja lähettää tuoreita videoterveisiä!

Viipurin koirat - Jetro 5.1.2019

30.11.2018
Mikä korvaeläin! Suloinen Jetro odottaa innolla ihmisten saapumista. Alun ujostelun jälkeen Jetrosta kuoriutuu utelias pentu.

Pientä Jetroa meinaa ensin vähän ihmisvieraiden saapuminen jännittää. Jetro kyllä odottaa vieraita häntä väpättäen, mutta kun vieraat astuvat sisälle aitaukseen iskeekin poikaan pikku jännitys. Jetro pyörii hyvin uteliaana ympärillä ja sylissä hassunnäköinen natiainen istuu nätisti. Kun poika lasketaan takaisin maahan, ei se oikein tiedä mitä mieltä sylissä olemisesta pitäisi olla ja tepsuttaa hetkeksi turvalliseen koppiin keräämään rohkeutta. Ei mene kuitenkaan kauaa kunnes utelias Jetro ilmaantuu jo takaisin jalkojen juureen pörräämään. Kun vielä muutamalla herkulla on poikaa lahjonut, tapituksesta ja seuraamisesta ei loppua tule. Suloinen Jetro vaikuttaa mukavalta, sopuisalta ja kiltiltä pennulta. Jetro haluaisi jo pian päästä pois tarhalta omaan kotiin reipastumaan - ja tietysti elämään turvallista ja rakastettua pennunelämää!

Jetron menneisyys on tuntematon. Tulevan kodin on varauduttava siihen, ettei Jetro ymmärrä mitään kotikoiran taidoista. Miten se voisikaan, kun kukaan ei sille niitä koskaan ole opettanut? Jetro muuttaakin mielellään sellaisen ihmisen luokse, jolla on aikaa pienelle pennulle ja erilaisten taitojen harjoitteluun. Tassut palelevat jo Viipurissa, ja niin mielellään Jetrokin makoilisi pehmoisella pedillä leluillaan leikkien niin kuin pienen pennun kuuluisi. Jetro jää toiveikkaana odottamaan, että pian koittaisi se päivä kun pieni poika nostetaan Suomeen lähtevään autoon. 

Viipurin koirat - Jetro 15.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.