Nika

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 58 cm)
Syntymäaika: 2014

3.10.2017
Nikan elämänilo ei ole hiipunut, vaikka aikaa tarhalla on vierähtänyt vuosi. Nika rakastaa ihmisiä ja kaipaa niin kovasti omaan kotiin!

Kuukaudet ovat seuranneet toisiaan, ja Nika on ehtinyt viettää Irinan tarhalla jo reilusti yli vuoden päivät. Ainakin viisisataa päivää, toinen toistensa kaltaisia. Päivien kohokohtia ovat ne hetket, kun jollain vierailijalla on aikaa seurustella Nikan kanssa ja jakaa mielellään myös vähän herkkuja. Nika tuntuukin rakastavan ihan kaikki ihmisiä, avoimesti ja epäröimättä.

Nika asuu aitauksessa, jossa on useita muita koiria. Nika on porukan tytöistä se, joka pitää herkimmin järjestystä yllä. Se ei riitele turhista, mutta ei myöskään anna periksi, jos nokkapokkaa syntyy. Nika nauttisi varmasti eniten elosta perheen ainoana koirana. Leppoisan poikakoiran seura sille varmasti myös kelpaa. Tärkeintä Nikalla olisi kuitenkin löytää se loppuelämän rakas ihminen, joka ei sitä enää koskaan hylkää.

16.6.2016
Nikan riemulla ei tosiaankaan ole rajaa, kun aitaukseen tulee vierailijoita! Nikan päivä on selvästi pelastettu, sillä se ei tiedä mitään ihanampaa kuin mukavat ihmiset.

Nika joutui Irinan tarhalle keväällä. Jostain syystä tämä elämäniloinen tyttö oli muuttunut entiselle omistajalleen pelkäksi riesaksi, ja siitä syystä se oli laitettu mittailemaan katuja. Nikan onneksi se pääsi tarhalle odottamaan omaa kotia, ja onhan se ihme, jos sellaista ei näin reippaalle ja ihmisrakkaalle tytölle löydy.

Nika on energinen tyttö, joten se haaveilee vain sellaisesta kodista, jossa sille ollaan varmasti valmiita tarjoamaan riittävästi liikuntaa ja tekemistä. Uusien temppujen opettelu ja muu aivojumppa väsyttää tunnetusti tehokkaasti, joten sellaista saisi Nikan kanssa harrastaa niin paljon kuin tahtoo. Nika lupaa olla innokas oppilas, jos palkkioherkut on taattuja!

Emme tiedä, onko Nika asunut koskaan sisäkoirana - siksi saattaa olla, että se tulee tarvitsemaan paljonkin opastusta kotikoiran tavoissa. Sisäsiisteydestä, hihnassa kävelemisestä ja yksinjäämisestä alkaen on syytä varautua opettamaan sille asioita. Reipas Nika oppii uudet asiat varmasti kuitenkin nopeasti.

Nika asuu nyt samassa aitauksessa useiden muiden koirien kanssa. Ihmiset tuntuvat olevan sille koirakavereita tärkeämpi juttu. Nika lieneekin koira, joka pärjäisi hyvin myös ainoana koirana. Narttukoiran kaveriksi emme sitä suosittele.

Pelkkää sohvaperunaa etsivät voivat hypätä Nikan yli, mutta aktiivista lenkkikaveria ja innokasta harrastuskaveria kaipaavat pitäkää Nika mielessä! Tyttö muuttaisi enemmän kuin mielellään sellaiseen kotiin, jossa koira saa elää koiramaisen aktiivista elämää.

Viipurin koirat - Nika 10.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.