Vega

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2016

20.1.2017
Viehättävä Vega toivoo kotia Suomesta.

14.10.2016
Siskonsa tavoin Vega on hyvin ihmisrakas ja iloinen tyttö. Kaunis luppakorva odottaa sateisella Olgan tarhalla matkalippua omaan kotiin Suomeen.

Kirjavat sisarukset Vassa ja Vega ilmestyivät Olgan luokse loppukesästä. Sisarusten taustasta meillä ei ole tietoa, mutta avoimesta ja luottavaisesta suhtautumisesta ihmisiin voi päätellä, etteivät tytöt ole onneksi kovin huonolla kohtelulla olleet.

Vega on hyvin kaunis, persoonallinen luppakorva-tyttö. Jättimäiset korvat heiluen Vega viipottaa muiden pentujen mukana portille vastaanottamaan vieraita. Koko Olgan pentuaitaus on täynnä kymmeniä heiluvia häntiä, kun sinne astuu. Vega tulee rohkeasti hakemaan osaansa huomiosta ja istua tapittaa kauniin ruskeilla silmillään siihen malliin, että kuulkaas, vielä voisi vähän rapsuttaa. Muiden pentujen kanssa Vega tulee hyvin juttuun vaikka yhteiselo tiivistä onkin. Vegan asumuksena toimii Olgan luona ulkoaitaus, joten sisällä asuminen on sille ihan uusi juttu. Uutta opeteltavaa ja jännittäviä tilanteita tuleekin varmasti vielä paljon eteen, mutta niistäkin selvitään rauhallisella sopeuttamisella ja rohkeudesta palkitsemalla. Vegasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö, ja takuuvarmasti kulmien kaunotar vailla vertaa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.