Linda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

30.11.2018
Linda muutti Tampereelle toisen viipurilaisen kaveriksi.

21.9.2018
Lindalle tehtiin pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

22.8.2018
Iloinen Linda juoksee häntä heiluen vieraiden jalkoihin, tapittaa kauniin ruskeilla silmillään ja pyytää palavasti että sillekin liikenisi edes muutama rapsutus!

Alkukesällä Irinan luokse toimitettiin laatikollinen hylättyjä pentuja. Kyseessä oli tavallisen kotikoiran vahinkopentue eikä emokoiran omistaja jaksanut pikkuisia montaa viikkoa hoivata vaan katsoi parhaaksi toimittaa ne koiratarhalle. Tarhalle marsun kokoiset avuttomat pienet rääpäleet eivät kuitenkaan joutuneet vaan ne saivat jäädä asustamaan Irinan kotipihalla sijaitsevaan aitaukseen. Pentuja oli alkuun kaiken kaikkiaan seitsemän, mutta vain kolme niistä selviytyi. Emokoiran omistaja suostui sterilisoimaan koiransa, jotta sille ei syntyisi enää lisää ei-toivottuja jälkeläisiä.

Linda, Lenita ja Lars ovat kaikki reippaita, luottavaisia ja mahdottoman ihmisrakkaita pikkupiipertäjiä. Linda ilahtuu valtavasti kun kauan kaivattua ihmisseuraa on tarjolla muuten niin yksitoikkoisten päivien keskellä. Pieni häntä huiskii edestakaisin ja pikkuruinen nenänpää nuuhkii kovasti vieraita innokkaasti tutkiskellen. Huomiota, syliä ja rapsutuksia - eihän pieni pentu paremmasta edes tiedä! Tarhaympäristö ei kuitenkaan ole pienen pennun paikka elää ja kasvaa vaan omaan kotiin olisi päästävä. Vieläpä niin pian kuin suinkin mahdollista.

Reippaana pentuna Linda sopeutunee monenlaiseen ympäristöön. Reippaudestaan huolimatta Linda on kuitenkin varttunut tarhaolosuhteissa ihan pikkupennusta saakka, joten maailmassa riittää sille vielä ihmeteltävää. Linda haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen kaveriksi, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä harjoitella puuttuvia taitoja ja rohkaista tarhalla kasvanutta pentua uusien ja jännittävien asioiden kohtaamisessa.

Linda on varhaissterilisoitu tarhalla liikkuvan klinikan toimesta elokuun alussa.

Viipurin koirat - Linda 15.9.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.