Damon

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

8.3.2018
Damon sai kodin Tampereelta.

5.3.2018
Damon kastroitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

31.12.2017
Kuka voi vastustaa tälläisiä korvia? No ei kukaan! Damon, Stefan ja Niklaus saapuivat Irinan tarhalle loppuvuodesta.

Näiden pikkumiesten elämän ensimmäiset kuukaudet ovat hämärän peitossa, mutta nyt isokorvaiset veljekset etsivät sitä omaa kotia tositarkoituksella. Damon on ystävällinen, iloinen ja reipas pentu, joka ilahtuu huomiosta. Sylissä Damon istuu rauhallisena ja suhtautuu muutenkin ihmisiin luottavaisesti, joten ihan vierasta ihmisten kanssa seurustelu ei pienelle pojalle ole.

Damon asuu tällä hetkellä monen muun pennun kanssa samassa aitauksessa ja luovii hyvin porukassa mukana. Nähtäväksi jää millainen touhutoope Damonista vielä kuoriutuu, kunhan matkalippu Suomeen on tassuissa ja Damon pääsee kokemaan ihan oikean kotikoiran elämän rakastettuna perheenjäsenenä.

Kuten jokaisen koiran kohdalla, myös Damonin tulevan kodin on oltava valmis opettamaan alusta lähtien kotikoiran tavat. Tarhalla kasvaneilla pennuilla ei ole kokemusta hihnakävelyistä, yksinolosta tai sisäsiisteydestä. Damon odottaa innokkaasti adoptiohakemuksia ja toivoo pääsevänsä pian omaan kotiin!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.