Mikke

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

25.10.2018
Mikke muutti Espooseen.

13.9.2018
Miken kaikki tautitestit eli sydänmato-, borrelia-, babesia-, anaplasma-, erlichia- ja leishmaniatestit olivat negatiivisia.

Miken verinäytteestä ei myöskään löytynyt mikrofilarioita. 

11.7.2018
Mikke on mainio poika - se innostuu uusista tuttavista niin kovin, ettei meinaa tassut maassa pysyä!

Mikke ja sen siskot Millie ja Miida päätyivät Olgan tarhalle hyvin pieninä pentuina. Olgan on hoitanut niitä kaikella taidollaan ja nyt sisarukset ovat jo varttuneet siihen ikään, että pikkuhiljaa muuttoa uuteen kotiin voi alkaa miettiä. Ensin pitää kuitenkin odottaa, että ne on rokotettu toiseenkin kertaan ja rokotusten varoaika on ohitettu.

Mikke on yhtä suurta rakkautta. Se haluaa huomiota kovasti eikä millään malttaisi odottaa omaa vuoroaan. Kunpa Mikke saisi pian oman sylin, jossa köllötellä kyllästymiseen asti!

Mikke on iloinen ja reipas poika, joka painii ja leikkii siskojensa kanssa mielellään. Ihmiset vievät silti voiton koirakavereista ja Mikke siskojensa tapaan viettää suurimman osan ajasta ihanien ihmisten jaloissa pyörien ja huomiota hakien. Kenkien natustaminen kuuluu myös hyvin osattuihin taitoihin, jos muuten ei ihmisiltä huomiota liikene.

Mikke vaikuttaa hyvin avoimelta pennulta. Sen voisi uskoa sopeutuvan hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin. Koirakaveri on aina plussaa, mutta reippaana pentuna Mikke voisi oppia olemaan myös perheen ainoana nelijalkaisena (tai ainakin koirana). Tärkeintä on, että uusi omistaja ymmärtää tarhalla kasvaneen pennun kapeaksi jäänyttä maailmaa ja osaa totuttaa sitä sen omaan tahtiin niihin asioihin, jotka uudessa ympäristössä voivat sitä jännittää. Mikestä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Mikke 2.8.2018

Viipurin koirat - Mikke 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.