Merry

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

1.2.2018
Merry sai kodin Espoosta.

7.1.2018
Oijoi, miten kaunis pentu! Luonteeltaankin Merry on iloinen ja mukava tyttö, joten on ihme, jos kutsu omaan kotiin ei käy pian.

Merry ja sen sisko Marie joutuivat kodittomiksi loppuvuodesta. Kauniit siskokset löysivät tiensä Irinan tarhalle, ja siellä ne olivat aluksi hämmenyksestä kovin ujoina. Vaan eipä kulunut kuin viikko ja tarhalla kävijät saivat vastaansa kaksi varsinaista vauhtimimmiä - enää ei ujostuttanut eikä jännittänyt!

Merry on siskoksista vaaleampi, niin kaunis pitkäturkkinen tyttö, että sen ohi on vaikea kulkea sitä vähän ihastelematta. Ihan varmasti siitä kasvaa sellainen koira, jonka omistaja saa aina olla vastaamassa kyselijöille, että mitä ihmeen rotuja siinä on ja miten se voi ollakin noin kaunis. Vastausta ei kumpaankaan kysymykseen ole, paitsi että se on taattua viipurilaista monen koirasukupolven sekoituslaatua!

Tarhaelämä tultua tutuksi Merrystä on kehkeytynyt iloinen tyttö. Se hakee huomiota reippaasti ja mielellään jäisi rapsuteltavaksi vaikka koko päiväksi. Pusutkin on taattuja, jos tytön nappaa pentulauman joukosta syliin!

Merrystä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Emme tiedä minkälaiset ensimmäiset kuukaudet siskoksilla on olleet, joten saattaa olla, ettei kotielämä ole niille lainkaan tuttua. Todennäköistä on, että aluksi kaikki uusi ihmetyttää ja rauhallista totuttamista tarvitaan ihan arkisissakin asioissa. Turvallisella ohjaamisella Merry varmasti kuitenkin reipastuu myös kotona nopeasti, ja toivottavasti se huomaa sitten pian, ettei ulkomaailmakaan ole hassumpi paikka.

Molemmat siskokset käyttävät jonkin verran ääntään, joten mahdollisesti kerrostalo ei ole niille paras asuinmuoto. Jos omistajalla on pitkäjänteisyyttä esimerkiksi rappukäytävän ääniin totuttamisessa, ei kerrostaloasuminen ole täysin poissuljettua, mutta lähtökohtaisesti katsomme näille tytöille sopivan kodin löytyvän väljemmästä asuinmuodosta.

Merry on suhteellisen vilkas tyttö, joten sohvaperunan paikkaa ei tälle kaunottarelle kannata varata. Reipas lenkkikaveri ja mieluusti myös harrastuskaveri siitä varmasti kuitenkin vielä varttuu. Jos haaveissasi on Merryn kaltainen ihana koiraystävä, eikä kaikki koiranpennun kasvattamisen aiheuttama vaiva sinua mietitytä hetkeäkään, voisi Merry harkita muuttamista juuri sinun uudeksi parhaaksi ystäväksi.

Merry on sterilisoitu Viipurin Koirat ry:n tuella.

Viipurin koirat - Merry 6.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus