Fina

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2016

25.2.2018
Finan hoitopaikasta tuli koti<3.

29.9.2017
Fina etsii uutta kotia hoitopaikassaan Riihimäellä.

14.4.2017

Fina sai kodin Helsingistä.

16.3.2017
Fina matkasi opettelemaan kotikoiran taitoja hoitopaikkaan Somerolle.

19.2.2017
Fina touhottaa iloisena vastaan: se on superinnoissaan uusista tuttavuuksista! Fina on avoin ja reipas tyttö, joka odottaa kovasti matkalippua Suomeen.

Fina asustelee Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Se on joukon iloinen elohiiri, sellainen, joka takuuvarmasti juoksee ensimmäisenä vastaan ja yrittää kiivetä syliin. Pieniltä pusuilta ei myöskään voi välttyä!

Fina vaikuttaa hyvin reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä. Se rakastaa paitsi ihmisiä, myös toisten pentujen kanssa painimista. Se touhottaa innoissaan aina lauman mukana ja yrittää kovasti saada huomiota sen mikä vain on mahdollista. Valitettavasti pentuja on niin paljon, että yhden pennun kanssa seurusteluun ei aikaa jää määrättömästi. Fina toivookin siksi pikaista matkaa Suomeen, sellaisen omistajan luo, joka lupaa jakaa huomiota Finalle monta tuntia päivässä!

Kovin reippaana tyttönä Fina sopeutunee hyvin myös ainoaksi koiraksi. Toki koirakaveri on aina kiva juttu, mutta Finalle ihmiset tuntuvat olevan kuitenkin se tärkein asia maailmassa. Fina ilahtuisi varmasti myös jostain kivasta yhteisestä harrastuksesta omistajansa kanssa, vaikka pitkät kävelylenkit ja aktivoiva aivojumppa kotona ovat takuulla Finan mielestä myös mainioita ja riittäviä ajanvietteitä. Finasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Fina etsii sitoutunutta omistajaa - sellaista, joka lupaa kulkea Finan rinnalla sen loppuelämän. Haasteita voi tulla vastaan niin koiran kanssa kuin muutenkin elämässä. Niistä kuitenkin selviää, jos asenne on kohdallaan ja valmiutta panostaa koiran koulutukseen ja hyvinvointiin. mistä löytyisi näillä eväillä varustettu omistaja ihanalle Finalle?

Viipurin koirat - Fina 10.3.2017

Viipurin koirat - Fina 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Otamme yhteyttä sopiviin kotiehdokkaisiin.