Zelda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro, pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

11.3.2018
Zelda jäi asumaan hoitopaikkaansa Joutsenoon.

7.12.2017
Zelda sai hoitopaikan Suomesta. Zeldasta ei oteta vastaan hakemuksia tällä hetkellä.

8.9.2017
Zelda sterilisoitiin Viipurin koirat ry:n tuella.

14.3.2017
Siro ja vikkelä Zelda on on ystävällinen ja iloinen pentu! Zelda rakastaa ihmisiä - ja myös herkkuja, se ei jää epäselväksi.

Zeldan tie vei koiratarhalle kun se tuntemattomasta syystä joutui kodittomaksi. Se ei kuitenkaan tätä pientä ja positiivista tyttöä lannista! Zelda tulee riemuissaan toivottamaan ihmiset tervetulleiksi. Vieraita ei arastella, päinvastoin, pusuja satelee jokaiselle. Muiden pentujen kanssa Zelda mennä touhottaa innoissaan menossa mukana ja kavereiden kanssa se näyttääkin tulevan hyvin juttuun. Madotuksen yhteydessä herkut vievät Zeldan kielen mennessään ja tytöllä menee pää aivan pyörälle. Eipä ole ihme, sillä harvemmin tarhalla mitään erikoisempia herkkuja on jaossa.

Zelda vaikuttaa hyvin reippaalta, luottavaiselta ja sosiaaliselta tytöltä. Emme tiedä kuitenkaan missä olosuhteissa Zelda on elänyt ennen tarhalle tuloaan, joten tulevan omistajan on ymmärrettävä ettei Zelda automaattisesti tiedä kuinka sen toivottaisiin uudessa kodissa käyttäytyvän. Zelda toivoisikin, että jostain löytyisi ihana ihminen joka avaisi ovensa veikeälle kippurahännälle ja jolta löytyisi aikaa ja halua tytön kotiuttamiseen.

Viipurin koirat - Zelda 19.8.2017

 

Viipurin koirat - Zelda 26.5.2017

 

Viipurin koirat - Zelda 29.4.2017

Viipurin koirat - Zelda 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.