Venja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2017

4.1.2018
Venja sai kodin Kuopiosta.

3.6.2017
Venja-kaunotar katsoo pää kallellaan syvälle silmiin - sen suurin toive on löytää pian oma koti. Koiratarhalla ei ole helppoa onnistua hurmaamisessa, mutta Venja tekee parhaansa!

Nuorten koirien aitauksessa riittää vilskettä. Kun aitausta lähestyy, ilmestyy verkkoa vasten parikymmentä mustaa nenää ja tuplamäärä isoja pystykorvia. Yksi korvapari kuuluu kauniin harmaalle Venjalle, iloiselle tytölle, joka loppukeväästä päätyi Irinan tarhalle.

Venja juoksee vauhdikkaasti luokse ja innokkaasti hyppii vasten huomiota saadakseen. Venja on hieman pienempi kuin osa aitauksen muista innokkaista koirista, joten Venja tahtoo hieman jäädä jalkoihin vauhdikkaan tutustumishetken tiimellyksessä. Se ei Venjaa kuitenkaan haittaa, vaan sitkeästi tyttö hakee tilaisuutta ahtautua isompien koirien välistä hakemaan osaansa silityksistä.

Ihmiset ovat Venjasta selvästi oikein ihana juttu, ja sen innostuksella ei ole rajaa kun huomiota liikenee edes pieneksi hetkeksi sillekin. Venja näyttää pakahtuvan onnesta, kun viimein senkin silityksen tarve on huomioitu. Tarhalla valitettavan harvoin riittää aikaa yhden koiran huomioimiseen ihan pientä tovia kauempaa, joten Venjakin joutuu taas kerran tyytymään vain lyhyeen rapsutteluhetkeen.

Venja vaikuttaa sosiaaliselta tytöltä myös toisten koirien kanssa. Se pärjää isompien koirien kanssa hyvin, eikä anna pienen jalkoihin jäämisen haitata. Kuono ylös ja kohti uusia haasteita!

Koska Venja on varsin reipas tyttö, voisi se sopeutua niin maalle kuin kaupunkiinkin. Tärkeintä on löytää omistaja, joka haluaa tarjota eloisalle Venjalle aktiivista elämää ja huolehtivaisen kodin. Venja ilahtuisi varmasti leikkisästä koirakaverista, mutta mikä ettei Venja voisi sopeutua myös ainoaksi koiraksi.

Venja arvostaisi omistajaa, joka lupaa viedä Venja koirakouluun ja opettaa sille niitä taitoja, joita ihmisten maailmassa elämiseen tarvitaan. Venja kun ei varmasti tiedä mitään siitä, millaista on jäädä yksin kotiin tai ettei kengät ole tarkoitettu koiran leluiksi. Välttämätöntä on myös sopivan rento suhtautuminen elämään -  jos ne kengät joskus unohtuu Venjan ulottuville, eikä Venja voi vastustaa niiden ihanuutta, niin mitäs siitä. Maailmaan mahtuu tavaraa ja uusia kenkiä saa kaupasta!

Viipurin koirat - Venja 26.10.2017

Viipurin koirat - Venja 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.