Belle

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (40 cm)
Syntymäaika: 9/2016

18.10.2019
Belle on muuttunut niin araksi, että valitettavasti joudumme lopettamaan sen kodinetsinnän.

29.1.2017
Belle-kaunotar on siskoksista reippain. Sekin suhtautuu silti vähän ujostellen vieraisiin.

Belle ja sen kuusi sisarusta ovat lähtöisin Svetogorskin kaupungista. Koska niistä ei kukaan huolehtinut, muuttivat ne Olgan tarhalle jo varsin nuorina pentuina. Nyt ne haluaisivat jo pian muuttaa omiin koteihin. Bessin sisaruksia ovat BeckyBess ja Biska.

Belle on selvästi reippaampi kuin ujot siskonsa. Belle pyörii vieraidenkin ihmisten lähellä ja tulee hakemaan herkkuja kädestä. Silittäminen on sille vielä vähän jännittävää, mutta selvästi Belle suhtautuu hyvin kiinnostuneesti ja uteliaasti vieraiden ihmisten puuhailuun. Uskomme, että kotioloissa Belle reipastuu suht nopeasti.

Kun Belle nostettiin syliin, jännitti sitäkin vähän. Mutta samaan aikaan huomasi, että sylissä saatu huomio oli ihan kiva juttu. Kuvaamisen keskellä oli kiva vähän lipaista sylissä pitäjän poskea ja heiluttaa häntää: Bellelle vieraat ihmiset ovat uusi asia, mutta selvästikin mieluinen sellainen, kunhan niihin saa hetken tutustua. 

Koska Belle on vähän ujohko tyttö, voisi sille paras koti olla sellainen, missä olisi reippaampi aikuinen koira näyttämässä mallia ja tuomassa turvaa jännittäviin tilanteisiin. Fiksuna tyttönä Belle tottuu varmasti vielä uusiin asioihin ja tilanteisiin, mutta se tulee tarvitsemaan siihen aikaa ja rauhallista opastamista. Belle on aikuisena keskikokoinen tyttö.

Vaikka tarhalla Belle on hyvin rauhallinen, voi kotioloissa siitä kuoriutua huomattavasti vilkkaampi, joten uuden omistajan tulee olla valmis tarjoamaan sille puuhailtavaa ja liikuntaa. Ihan tavallinen kotikoiran elämä olisi Bellelle suurin mahdollinen lottovoitto, ja se toivoo pääsevänsä lunastamaan lipun Suomeen jo pian!

Viipurin koirat - Belle 24.9.2017

Viipurin koirat - Belle 10.9.2017

Viipurin koirat - Biska, Belle, Bess 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.