Marri

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

10.2.2013
Marri sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.1.2013
Marri on kuin sisaruksensa: iloinen, reipas ja selvää maailmanvalloittaja-ainesta!

Manu, Miina ja Marri tuotiin Irinan tarhalle emonsa kanssa. Emo oli vain vuoden ikäinen, kun se sai ensimmäiset pentunsa. Emon omistajat eivät olleet vaivautuneet sterilisoimaan koiraansa, joten ei olisi pitänyt olla yllätys, että päivittäin vapaana ulkoileva tyttökoira pyöräyttää jonain päivänä korillisen pentuja. Pari kuukautta omistajat jaksoivat hoitaa koiraperhettä, kunnes kyllästyivät, ja hylkäsivät pentujen lisäksi myös emoparan tarhalle.

Marri on maino tyttö: se vipeltää menemään kuin paraskin pikajuoksija, mutta tuiskahtaa aina välillä kuonolleen, kun tassut eivät tottelekaan yhtä nopeasti kuin ajatus juoksee. Vaan mitäpä Marri välittäisi pienistä: pieni ravistelu turkille ja sitten taas menoksi!

Marri on ihmisrakas ja eloisa tyttö. Se rakastaa painileikkejä sisarustensa kanssa, mutta vielä enemmän se taitaa rakastaa, kun saa huomiota ja rapsutuksia ihmisiltä.

Ihana Marri etsii aktiivista kotia: sen emo lienee jonki sortin laikasekoitus, joten tässäkin tytössä tullee piisaamaan energiaa koko ikänsä. Sohvaperunaa kaipaavalle Marri ei ole oikea valinta, mutta luonnossa liikkuvalle, reippaalle lenkkeilijälle Marrista kasvaa varmasti oiva seuralainen. Tytön rokotuksetkin antavat pian matkustusluvan Suomeen, joten nyt Marri odottelee vain sitä oikeaa kotia!

Katso video Marrista ja Miinasta:

Viipurin koirat - Marri & Miina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.