Nemi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 1/2017

22.7.2018
Eloisa Nemi on ihmisrakas ja iloinen tyttö. Nemi päätyi tuntematonta reittiä pitkin veljensä kanssa loppuvuodesta Irinan tarhalle.

Nemi on asunut jo useamman kuukauden tarhalla. Sen menneisyydestä ennen tarhalle tuloa ei ole tietoa, mutta mahdottoman ystävällinen ja ihmisrakas tyttö ei varmastikaan ole mikään metsäneläinten kasvatti. Nemistä oli lähes mahdoton saada yhtään tärähtämätöntä kuvaa, sillä se pomppi ja hyppelehti innoissaan ihmisten ja linssin edessä kuin tuliterä vieteripupu parhaimpina päivinään. 

Nemi on asustanut useammassakin aitauksessa, ja kavereinaan sillä on aina ollut niin narttuja kuin uroksiakin. Muiden koirien kanssa se on tullut hyvin toimeen, mutta selvästi stressaavat tarhaolosuhteet aiheuttavat turhautuneisuutta ja levottomuutta aktiivisessa ja nuoressa koirassa, joka ei pääse purkamaan energiaansa mihinkään. Nemi haaveileekin liikunnallisesta omistajasta, joka jaksaa kunnon lenkkejä säällä kuin säällä! Peruskoulutus on myös hyvä aloittaa pienin askelin kotiutumisen edetessä, jotta arki ja lenkkeily hyväkäytöksisen koiraystävän kanssa olisi kaikille mukavaa.

Nemi ei ole varttunut pikkupennusta asti tarhalla, joten mahdollista on että reipas tyttö on nähnyt elämässään muitakin asioita kuin tarhan portit. Ihmisiä tyttö tuntuu rakastavan estoitta eikä ole kavahtanut miesvieraitakaan, päinvastoin. Ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas Nemi on valmis oman kodin valloitukseen heti, kun sopiva ihminen tulee vastaan!

Viipurin koirat - Nemi 13.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.