Pete

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

13.7.2015
Pete sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

24.6.2015
Petessä on pientä hurmurin vikaa. Poika on ensimmäisenä vieraita vastassa, ja kun sisarukset seuraavat perässä, pitää Pete kyllä huolen, että hänet huomataan.

Pienet tassut pomppivat vasten ja vaativat kovasti huomiota: "Huomaathan varmasti, että minä olen täällä?". Peteltä saa syliin nostettaessa isot pusut eikä sylissä oleminenkaan jännitä tätä poikaa yhtään.

Peten elämä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Huhtikuussa Pete matkusti vaatimattomasti pahvilaatikossa tarhalle vain kuukauden ikäisenä sisarustensa Peetun ja Pepin kanssa. Pete pääsi sisaruksineen onneksi Venäjälle kotihoitoon, ja nyt Pete odottaa innokkaana tarhalla kotitarjouksia Suomesta.

Petessä tuntuu riittävän virtaa ja uteliaisuutta. Pojasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen hurmuri. Vaikka Pete vaikuttaa tarhalla reippaalta, on syytä varautua siihen, että kotikoiran elämä voi saada aluksi pienen pojan hämmennyksiin. Pete toivoisi pääsevänsä mahdollisimman pian omaan kotiin, ennen kuin tarhaelämä latistaa tämän vielä reippaan ja uteliaan pikkumiehen mielen.

Viipurin koirat - Pete 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.