Pinko

Sukupuoli: uros 
Koko: jää pieneksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

5.12.2017
Pinko on menevä nuorimies! Se vipeltää iloisesti tervehtimään ja häntä heiluen haluaa osansa huomiosta. Kun vielä onni potkaisisi ja matka kotiin alkaisi ennen pakkasia!

Pinko hylättiin jo pienenä pentuna. Sen tie vei Irinan tarhalle, missä se on nyt ihmetellyt tarhaelämää tovin. Pojalla ovat rokotukset jo kuitenkin voimassa, joten tien toivottava suunta olisi jo pian omaan kotiin!

Pinko on iloinen ja hauska poika. Se tervehtii reippaasti ja häntää huiskuttaen toivottaa kaikki tervetulleiksi. Välillä se pinkoo pentukavereiden kanssa painileikkeihin, ja sitten se kohta tepsuttaa taas takaisin rapsuteltavaksi. Pinko vaikuttaa kovin mutkattomalta pennulta, vaikka voihan siitä vaikka mikä riiviö vielä kotioloissa kuoriutua!

Pinkosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Siitä tulee varmasti aktiivinen lenkkikaveri, joka ei väsähdä ennen omistajaansa. Pinkon toivomuslistaan kuuluukin sellainen oma ihminen, joka jaksaa panostaa pojan kanssa puuhailemiseen säästä ja muista menoista huolimatta.

Nuoren koiran kasvattaminen hyvin käyttäytyväksi koirakansalaiseksi on aina oma polkunsa, johon pitää valmistautua aimolla annoksella kärsivällisyyttä, intoa ja rakkautta. Kaveria ei jätetä, vaikka aina kaikki ei sujuisikaan ihan sen helpoimman reitin kautta. Pinko lupaa tehdä parhaansa, kunhan sille annetaan siihen mahdollisuus!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.