Repin

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (25kg 55-60cm)
Syntymäaika: 12/2008

23.7.2012
Repin siirtyi kodin saaneisiin.

18.7.2012
KIIRE! Repin joutuu lähtemään hoitopaikastaan ja tarvitsee siksi kiireesti kodin tai uuden hoitopaikan. Jos voit auttaa, toimi heti.

Repin etsii ystäväkseen jämptiä koiraihmistä. Repin on iloinen ja reipas koirapoika, joka suhtautuu ystävällisesti toisiin koiriin. Kissakotiin emme Repiniä kuitenkaan suosittele. Repin kävelee hyvin hihnassa ja on muutenkin älykkään oloinen koira. Repin saattaa olla joissakin tilanteissa suojeleva omaa perhettään kohtaan, joten vieraiden ihmisten kyläily vaatii sen kanssa harjoittelua. Yleensä ottaen Repin kuitenkin tykkää kovasti ihan kaikista. Omia ihmisiään kohtaa Repin on rakastava ja miellyttämishaluinen.

Repinin yhteyshenkilöinä toimivat Noora ja Susanna (ks. yhteystiedot).

21.3.2012
ERITYISADOPTIO. Nimesimme Repinin muutama vuosi sitten tarhalla toiveikkaasti suuren taiteilijan mukaan, toiveena että pojalla olisi elämässään edessä jotain suurta. Toisin kuitenkin kävi. Repin sai kodin Suomesta, mutta nyt poikamme joutuu taas tien päälle. Repin on upea savun ja suklaanruskeansävyinen nuori uros, jonka perhe toivoo pojalle nyt uutta kotia. Repin on upea aktiivinen ja energinen tapaus, joka rakastaa liikuntaa. Repin on omalle porukalle valloittavan ihana, rakastava ja miellyttämisenhaluinen. Vieraita kohtaan poika on kuitenkin epäluuloinen ja tarvitsee näissä tilanteissa ohjausta. Lapsiperheen vilske ei välttämättä ole tälle pojalle paras vaihtoehto. Repin on älykäs koira, joka oppii uusia asioita nopeasti ja pitää muiden koirien seurasta, niin urosten kuin narttujen. Repin ei sovi kerrostaloon, sillä juttelee mieluusti haukkumalla.

Muistona huonoista ajoista Venäjällä Repinillä on vanha vamma toisessa etutassussa. Vamma on tullut ilmeisesti Repinin ollessa pentu ja näkyy lievänä virheasentona, mutta ei vaivaa poikaa millään tavalla, päinvastoin. Repinillä on myös pientä kipuilua takapäässä, joka vaatii tarkempia tutkimuksia. Tästä syystä Repinin adoptiomaksu on normaalia alhaisempi, sillä uuden omistajan on varauduttava eläinlääkärikuluihin. Repin vaatii siis sitoutuneen omistajan, jolla on halua paneutua pojan terveyteen ja aikaa ohjata pojan vahtiviettiä. Repin ei ole kuitenkaan mikään mahdoton tapaus ja toivommekin etteivät nämä asiat vie pojan kodinsaantimahdollisuuksia.
Repin on tällä hetkellä Mikkelissä.

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.