Venla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

31.8.2014
Venla varattiin saksalaiseen kotiin.

14.8.2014
Venla on ihana koiratyttö varustettuna ystävällisellä luonteella, pennun pehmoisella pörröturkilla ja isoilla tassuilla! Olisiko ihmisrakas ja lurppakorvainen Venla juuri Sinun tyttösi?

Venla odottaa toiveikkaana omaa kotia muiden pentujen tapaan Irinan koiratarhalla. Syitä kodittomaksi joutumiselle voi vain arvailla. Ehkä kasvava pentu olikin liian työläs hoidettava eikä kukaan jaksanut ainaista pissalätäköiden korjaamista. Niin tai näin, Venla tietää varmaksi ainakin yhden asia: se ei halua kasvaa aikuiseksi tarhalla vaan päästä hyvissä ajoin ennen kylmän talven tuloa omaan kotiin!

Venla on reipas, vilkas ja ihmisrakas tyttö, joka pitää kyllä huolen siitä, että se ei vahingossakaan jää keneltäkään huomaamatta. Missä ihmisiä ja huomiota, siellä Venla. Venlan tassuista voisi päätellä, että se ei ihan pieneksi ole jäämässä, mutta taitaa tämä tyttö olla sitä mieltä, että isossa koirassa onkin vain enemmän rakastettavaa!

Venla odottaa kovasti pääsevänsä pois tarhalta. Tarha ei ole pennulle ihanteellinen kasvuympäristö, ja Venla muuttaisikin mieluusti pian omaan kotiin kotikoiran tapoja oppimaan. Sohvaperunaa tästä tytöstä ei saa tekemälläkään, ja tulevan kodin onkin huolehdittava riittävästä liikunnasta ja muusta puuhasta, jotta nuori tyttö saa purkaa energiaansa sallittuihin asioihin. Mikäli olet valmis sitoutumaan ainakin kymmeneksi vuodeksi uuteen ystävääsi ja huolehtimaan siitä vaikeinakin aikoina, odottaa Venla jo malttamattomana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Venla 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.