Alf

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

23.8.2017
Alf sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

12.8.2017
Hauska Alf on iloinen ja ystävällinen poika. Sen ulkonäkö on niin persoonallinen, että Alfia katsoessa ei taida kukaan voida olla hymyilemättä.

Alf ja sen sisarukset Ally ja Affe hylättiin kesällä. Ne päätyivät Irinan tarhalle kymmenien muiden saman ikäisten pentujen joukkoon, ja siellä kolmikko tekee parhaansa, että joku ihminen heidät huomaisi. Kaikki ne ovat reippaita ja iloisia pentuja, joiden soisi löytävän omat kodit pikaisesti.

Alf tulee tervehtimään häntä kovasti heiluen ja pienet tassut pomppien. Se erottuu pentulaumasta heti, sillä sen ulkonäkö on hurmaavalla tavalla persoonallinen. Osansa Alfin perimään on selvästi antanut sharpei, mikä näkyy erityisesti paksussa kuonossa. Korvat sojottavat vielä hauskasti eri suuntiin - kuka tietää, aikooko Alf aikuisena olla pystykorva, luppakorva vai jotain siltä väliltä.

Alf on ainakin vielä kohtuullisen rauhallinen pentu. Se ei ujostele eikä ihmettele vieraita, muttei myöskään ole vilkkaimmasta ja touhukkaimmasta päästä pentulaumaa. Toki pitää muistaa, että Alf saattaa muuttua kotiin päästyään vaikka kuinka vilkkaaksi pojaksi, sillä tarhaoloissa koirat ovat usein monella tapaa erilaisia kuin kotiin päästyään.

Alfista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska Alfista löytyy ainakin ripaus sharpeita, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Alfissa saattaa olla itsenäistä luonnetta keskimääräistä enemmän. Mutta niin tai näin - Alf tulee tarvitsemaan paljon rakkautta ja arkitottelevaisuuden opettelua, jonka kautta myös ne rajat löytyvät. Ja koska Alf on nuori ja reipas poika, ei myöskään riittävää liikuntaa ja aktivoivaa aivojumppaa saa unohtaa. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.