Keiju

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

19.8.2014
Keiju sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.8.2014
Sievää Keijua jännittää vielä moni asia: Keiju ei oikein ymmärrä, miksi se on joutunut tarhalle ja miksi nuo kaikki vieraat ihmiset haluavat niin kovin tehdä tuttavuutta.

Keiju-reppana hylättiin Irinan tarhalle kesällä. Keiju oli kovin hämillään paikasta: miksi täällä on niin paljon haukkuvia koiria, miksi täällä ravaa kaikenlaisia ihmisiä ja miksi kukaan ei hae minua pois?

Keiju ujostelee vielä niin paljon vieraita ihmisiä, ettei se uskalla oma-aloitteisesti tulla hakemaan huomiota. Se jää mieluummin pienen matkan päähän tarkkailemaan kuin miettien, ovatko nuo ihmiset oikeasti luottamuksen arvoisia. Kun lähestyin Keijua rauhassa, antoi se kuitenkin silittää ja ottaa syliin. Toivotaan, että Keijun arkuus vähenee, kun se tottuu tarhan vilkkaaseen elämään ja ääniin.

Keiju vaikuttaa herkältä tytöltä, ja koska Keiju ainakin vielä on vähän arka pentu, kaipaa se sellaista omistajaa, joka ei odota saavansa heti valmista ja kaikki vieraita rakastavaa pentua. Keiju voi tarvita rohkaisua ja kannustusta, jotta se ymmärtäisi, ettei se maailma niin kovin pelottava paikka olekaan. Kotiuduttuaan Keijusta voi kasvaa vielä vaikka millainen riiviö, mutta tarhaoloissa Keiju vaikuttaa hyvin rauhalliselta pennulta.

Keijusta varttuu varmasti kaunis ja sievä koiraneito. Odotettavaa on, että mittoja tulisi keskikokoisen koiran verran. Ihan pelkäksi sohvankoristeeksi Keiju ei siis halua!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.