Alvin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 10/2016

31.12.2018
Ujosta Alvinista on tarhaoloissa kasvanut hyvin arka poika emmekä enää valitettavasti etsi Alvinille kotia Suomesta.

19.2.2017
Sympaattinen Alvin on vielä mukavan rauhallinen pentu. Vaan kukapa tietää, mikä vauhtiveikko siitä kotioloissa voikaan kuoriutua!

Alvinin tie kulki Irinan tarhalle alkuvuodesta. Siellä poika ihmettelee nyt maailman menoa ja laittaa toivonsa Suomeen: kai siellä joku ihana ihminen olisi juuri tällaista mustaa koirakaveria vailla? Venäjältä Alvin tuskin tulee koskaan löytämään kotia.

Alvin on varsin reipas poika. Se pyörii jaloissa ja hakee innoissaan herkkuja vierailijoiden käsistä. Syliin nostaminen oli kuitenkin aika jännä paikka, ja poseeraamisen sijaan Alvin keskittyi vakavana tuijottelemiseen. Mutta kun Alvin saa taas tassunsa maahan, jatkuu iloinen hyöriminen jaloissa!

Alvin kuuluu vielä pentujoukon rauhallisempaan porukkaan, mutta saattaa hyvin olla, että vauhtia alkaa löytyä lisää, kun poika pääsee muuttamaan omaan kotiinsa. Alvinista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika, joten senkin puolesta uuden omistajan tulee varautua siihen, että tapakasvatus ja reipas liikunta sekä muu touhuaminen tulevat tarpeeseen. Mutta eikö koirakaveri otetakin juuri siksi, että elämässä riittäisi lämpöä, hyvää seuraa ja mielekästä tekemistä?

Alvin ei halua olla hetken mielijohde, vaan pitkän ja tarkan harkinnan tulos. Siksi Alvin toivoo, että mahdollinen uusi omistaja miettisi vielä  kerran asiat tarkoin: riittäähän aikasi ja jaksamisesi nuoren pojan kolttosten kanssa? Ja riittäähän sitä aikaasi myös viiden ja kymmenen vuoden päästä? Jos vastaus on epäröimätön kyllä, odottaa Alvin yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Alvin 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.