Kiri

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

24.9.2012
Kiri sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.9.2012
Kiri on iloinen, fiksu ja reipas veijari. Tämä pilkkunenä kerää takuuvarmasti ihastuneita katseita, missä ikinä sitten liikkuukaan!

Hauska laikukas sisarusparvi Kiri, Kiira, Kide ja Kia syntyivät viipurilaisen mummon luona asuvalle nartulle. Mummon lapsenlapset olivat ajatelleet ilahduttaa yksinäistä mummoa ja hankkivat hänelle seuraksi valkokirjavan tyttöpennun. Vaan eipä kulunut kuin vuosi, kun mummon koira sai itse pentuja. Eihän mummo olisi ison koiralauman kanssa pärjännyt, joten lapsenlapset kuljettivat pennut Irinan tarhalle etsimään koteja.

Kiri on pentueen ainoa poika. Siskot tuntuvat mielellään vähän jallittavan ainoaa veljeään, mutta sinnikkäästi Kiri pistää paremmaksi eikä anna siskojen laittaa itseään ihan tassun alle.

Kiri on erittäin iloinen ja eläväinen poika - sellainen varsinainen hurmuri, joka saa takuulla osakseen ihastuneita katseita, missä ikinä liikkuukaan. Ja ihan oikeaan kohteseen ihailut osuvat, sillä Kiri varttuu varmasti  paitsi komea, myös fiksu nuorukainen.

Mutta komein ja fiksuinkin koirapoika tulee tarvitsemaan niin tapakasvatusta kuin reipasta koiranelämää, joten sellaista kotia Kirikin kaipaa! Kiri on syntynyt kesäkuun lopussa, joten pojan uusi elämä Suomessa voisi alkaa lokakuun lopussa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.