Huippu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

3.1.2015
Suruksemme Huippu ei selvinnyt tarhaoloissa.

23.12.2014
Tämä pikkupoika on nimensä mukaisesti ihan huipputyyppi! Sosiaalinen ja iloinen Huippu arvostaa kovasti ihmisseuraa ja odottaa pian pääsevänsä oman kodin lämpöön!

Huippu ja Hilja, pienet sudenpennut, hylättiin juuri ensimmäisten lumisateiden aikaan Irinan tarhalle. On vaikea ajatella, miksihän nämäkin suloiset sisarukset on kylmästi jätetty oman onnensa nojaan, mutta nyt niillä on ainakin mahdollisuus löytää omat, kunnolliset kodit Suomesta käsin.

Huippu on sisaruksista hitusen reippaampi. Iloisena ja häntä heiluen se tulee tarkastamaan tarhavieraiden taskut ja hakemaan rapsutuksia. Pojan pienet tummat silmät tuikkivat ilosta ja onnesta, kun sitä hellitään ja silitellään: ihan huippua, tuumaa poika! Huippu vaikuttaa oikein sydämelliseltä pennulta, joka suhtautuu luottavaisin mielin tarhavieraisiin, ja poika olisikin valmis lähtemään vieraiden mukana Suomeen samantien. Valitettavasti Huipulle on kerrottava, että sen pitäisi löytää ensin koti, jonka jälkeen se voi vasta heittää lopulliset hyvästit tarhalle. Reipas Huippu jää toiveikkaana odottamaan portin taakse. Ehkä jo seuraavalla kerralla sekin pääsee mukaan?

Huippu toivoisi löytävänsä ihmisen, joka antaisi uudelle ystävälleen kaikkensa: tarjoaisi turvaa ja rakkautta, lämpöisen sylin ja kodin, missä siitä huolehdittaisiin hyvin koko sen loppuelämä. Mieti siis tarkkaan, ennen kuin tarjoat Huipulle kotia. Koiran omistajan elämään kuuluu niin ylä- kuin alamäkiäkin, joten olethan Huipun luottamuksen arvoinen?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.