Rhea

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

20.8.2015
Paha ripuli ja suolistoinfektio koituivat pienen Rhea-tytön kohtaloksi.

10.7.2015
Rhea on hyvin kaunis, mutta myös hyvin ujo tyttö. Rhean mielestä olisi lottovoitto löytää sellainen omistaja, jolla on aikaa ja jaksamista tutustuttaa ujo Rhea kaikkeen uuteen ja jännittävään.

Rhea ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Rhean sisarukset ovat RoniReneRemuRicoRositaRiannaRiikaRosaRania ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Rhea on vielä niitä kaikkein varovaisimpia. Se ei haluaisi tulla kopista ulos lainkaan, jos vieraita ihmisiä on pentuhäkissä. Sinnikkäästi koppia kaivamalla saamme kuitenkin myös Rhean ulos kuvattavaksi.

Syliin nostaminen on Rheasta hirmuisen jännittävää, mutta kaikesta huolimatta se napottaa sylissä varsin kiltisti. Rhea on selvästi kovin tottumaton ihmisten huomioon, ja valitettavasti tarhan työntekijätkin ovat aina niin kiireisiä, ettei aikaa pentujen kanssa seurusteluun juurikaan jää. Siksi hartain toiveemme on, että Rhea pääsisi omaan kotiin reipastumaan ja toteamaan, ettei tämä maailma niin hirveän hurja paikka olekaan.

Koska Rhea on ujo ja varovainen tyttö, toivoo se löytävänsä pitkäjänteisen ja arkoja koiria ymmärtävän omistajan. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi ehdottomasti iso plussa: pentu ottaa mallia aikuisesta koirasta ja luottavainen vanhempi koira tekisi Rhealle uuteen kotiin sopeutumisen varmasti helpommaksi. Varovaisuutensa vuoksi Rhea muuttaisi mieluiten kohtuullisen rauhalliseen asuinympäristöön.

Rheasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee kaipaamaan aluksi rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Rhea pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. On mahdollista, että Rheasta jää myös aikuisena vähän varovainen tyttö, mutta varmasti oman perheen kesken Rheasta tulee vielä oikea sydänkäpy ja omistajansa paras ystävä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.