Muhku

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

8.6.2017
Muhku on nimensä veroinen poika! Niskamakkarat rutussa se katselee sylistä vieressä hymyileviä ihmisiä, "Höh, mitäs töllistelette?".

Luppakorvaiset sisarukset Muhku, Mahti, Masha ja Meda päätyivät alkukesällä Irinan tarhalle. Muhku elelee tarhan perällä olevan parakin ympärille rakennetussa aitauksessa kymmenien muiden pentujen kanssa. Muhku on alkuun vähän totista poikaa ja istuskelee sivussa katselemassa mitä vieraat oikein puuhaavat. Omaehtoisesti Muhku ei uskaltaudu vieraita tervehtimään, mutta ei väistä sivuunkaan kun sitä rapsuttelee. Kun on koko päivän nostellut ja kuvannut koiranpentuja, muhkea pullapoika käsivarsilla tuntuu mukavasti! Muhku istuu rauhallisena sylissä ja antaa kiltisti käsitellä itseänsä päästä varpaisiin. Kun poika pääsee takaisin maahan, jää se seisomaan niille aloilleen ja katselee kummissaan ympärilleen mitä ihmettä äsken juuri tapahtui.

Muhku vaikuttaa rauhalliselta pennulta, mutta varmasti suuren osan siitä voi laittaa pienen varovaisuuden ja ujouden piikkiin. Kotioloissa Muhkusta voi hyvinkin kuoriutua menevä viikari, joka antaa kyytiä matoille, kengille ja tuolin jaloille. Kuka tietää, nähtäväksihän se jää. Koska Muhku on vähän varovainen poika, voisi sopiva koti olla sellainen jossa olisi reipas koirakaveri näyttämässä mallia. Muhku etsii elämänsä ihmistä, joka haluaa sopeuttaa pikkupoikaa uuden elämän ihmeellisyyksiin!

Vantterasta pikku-Muhkusta saattaa aikuisena kasvaa vähän raskaampaa mallia oleva jässikkä.

Muhku ja sen sisarukset on varhaissteriloitu ennen tarhalle saapumista.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.