Pumba

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2013

18.2.2015
Viipurista saapui suru-uutinen: Pumban sydän pysähtyi leikkauspöydällä piilokivesleikkauksen yhteydessä. Pumbaa jää kaipaamaan veli Timon.

4.8.2013
Veljekset Pumba ja Timon ovat mukavia pojankloppeja, jos niin voi koirapojasta sanoa. Pumba on veljeään hiukan harkitsevaisempi ja väriltään harmaampi.

Siinä missä velipoika tutustuu vieraisiin mielellään, kurkkii Pumba tulijaa veljen takaa huolestunut ilme kasvoillaan. Hetken ujostelun jälkeen Pumbakin jo uskaltautuu kosketusetäisyydelle. Tuttu syli kelpaa toki Pumballekin ilman mutinoita. Nämä mutkattomat pojat odottelevat koirasta haaveilevan kodin kutsua Viipurissa.

Viipurin koirat - Timon & Pumba 4.8.2013

13.6.2013
Vauhdikas Pumba temmeltää niin, että multa vain pöllyää - kunnes huomaa tulijat ja herkkutarjoilun, josta on toki pojan saatava osansa!

Timon ja Pumba ovat kuin kaksi marjaa - nämä suloiset pojat joutuivat ikäväkseen hylätyiksi ja sitten onneksi Olgan tarhalle etsimään parempaa tulevaisuutta. Suureen koiralaumaan joutuminen pistää koiran kuin koiran ensin vähän mietteliääksi, mutta pienen totuttelun jälkeen veljekset alkavat olla laumassa kuin kotonaan.

Pumba on iloinen ja leikkisä poika, joka väsymättömästi jaksaa ottaa osaa pentulauman leikkeihin. Ja leikkikavereita sillä riittääkin, sillä Olgalla on nyt muitakin pentuja etsimässä kotia näiden veljesten lisäksi.

Vieraiden ihmisten saapuminen laittaa Pumban vähän mietteliääksi: se tuiskahtaa takapuolelleen ja tarkkailee siinä hetken, kuin arvioiden, ovatko tulijat tervehtimisen arvoisia. Vaan kun herkut kaivetaan taskusta, unohtuvat mietteet saman tien, ja Pumba loikkii joukon jatkona hakemaan kiireesti herkulliset tuomiset.

Pumbasta kasvanee kohtuullisen iso poika, joten uuden kodin tulee olla sellainen, jossa on paikka ehkä vähän isommallekin koiralle. Ja ennen kaikkea jaksamista nuoren pojan tapakasvatukseen ja aktivointiin! Kunhan sellainen koti löytyy, on Pumba valmis valloittamaan uudet kotikulmansa heinäkuun alun jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.