Enni

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

23.10.2013
Enni sai kodin Viipurista.

22.10.2013
Enni-pienokainen on saanut lisää rohkeutta! Tyttö hyppii ja pomppii iloisena ympärillä häntä heiluen ja yrittää tulla pienestä ujoudesta huolimatta tekemään tuttavuutta.

Suloinen sudenpentu Enni saisi varmasti karistettua lopunkin ujouden pois omaan kotiin päästyään. Enni hautautuu helposti muiden erikoisempien pentujen joukkoon sillä tyttö kun ei ole ulkonäöllisesti ihan yhtä huomiota herättävä kuin tarhakaverinsa. Enni ei halua jäädä tarhalle kasvamaan isoksi tytöksi vaan pian jo löytää sen oikean oman kodin ja oman rakkaan ihmisen.

7.10.2013
Kaunis harmaanruskea Enni on kiltti, mutta vielä hieman ujo tyttö. Vieraita neiti tarkkailee turvallisen välimatkan päästä, mutta saapa pikkuisen syliinkin kaapattua.

Enni-pieni päätyi Irinan tarhalle odottamaan oman kodin löytymistä. Vaikka tyttö on niin kovin soma, samanvärisiä ja -kokoisia kavereita pentuaitauksessa riittää. Ennissä on vielä ripaus ujoutta, mutta eiköhän sekin oman kodin löydyttyä ja tarhalta pois pääsyn myötä karise pois.

Enni etsii sellaista ihmistä, joka ymmärtää, että pikkuinen saa ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa katon päänsä päälle, lämpimän pedin ja kunnollista ruokaa. Leluista tämä tyttö riemuitsisi taatusti. Uusi omistaja ohjaa ja opastaa tyttöä hellällä mutta määrätietoisella otteella uusissa asioissa eikä pienistä vastoinkäymisistä hätkähdä. Enni lupaa pysyä uskollisena ystävänäsi loppuun saakka. Lupaathan sinäkin huolehtia Ennistä seuraavat 15 vuotta, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä?

Viipurin koirat - Enni

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.