Jeremias

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

25.11.2013
Jeremias sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.11.2013
Jeremias pieni pusupoika vaikuttaa kovin uteliaalta nuorelta mieheltä vaikka sylissä oleminen hieman ujostuttaakin. Poika ilahtuu kovasti tarhavieraista ja on valmis pusuttelemaan jokaista!

Pienen hetken Jeremias pohdiskelee keitä nämä vieraat ihmiset oikein ovatkaan ja mitkä ovat heidän aikeensa, mutta muutamassa silmänräpäytyksessä on poika jo hakemassa herkkuja ja rapsutuksia häntä heiluen.

Suloinen Jeremias arvostaisi kotia, jolla riittää jaksamista ja kärsivällisyyttä ohjata pientä poikaa uusissa asioissa ja tilanteissa. Jeremiaksesta kasvaa takuulla komea poika ja naapuruston sydäntenmurskaaja. Hurmatakseen myös kauniilla käytöstavoillaan tarvitsee Jeremiaskin peruskoulutusta. Pojassa olisi varmasti myös ainesta monenmoisiin harrastuksiin!

Jeremias olisi rokotusten puolesta valmis matkaamaan Suomeen joulukuun alun jälkeen.

Viipurin koirat - Jeremias

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.