Teddy

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 2/2015

4.7.2015
Teddy sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.6.2015
Pehmoinen ja pörröinen Teddy-poika löytyi yksinään harhailemasta pitkin kylänraittia läheltä Viipuria.

Kyläläiset eivät pentua tunteneet entuudestaan, eikä sitä kukaan ilmaantunut kyselemäänkään, joten Teddy pakattiin laatikkoon ja kiikutettiin Irinan tarhalle. Hetken poika oli hieman kummastunut maisemanvaihdoksesta, mutta nyt se jo juoksentelee iloisesti muiden pentujen kanssa. Tarhalle tulleet ihmisvieraat ovat Teddyn mielestä mahtava juttu. Poikaa ei ujostuta vaan se nauttii täysin siemauksin saamistaan rapsutuksista ja hellyydestä.

Voimme vain arvailla, mistä Teddy on perinyt pörröisen turkkinsa ja isot tassunsa, mutta siitä olemme lähes varmoja, että Teddystä kasvaa iso poika. Teddyn rotuperimästä saattaa löytyä myös jotain vartioivaa koirarotua, joten poika etsii kotia mieluiten omakotitalosta, kokeneen koiraihmisen luota.

Viipurin koirat - Teddy 31.5. & 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.