Niila

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2015

5.10.2015
Niila sai kodin Viipurista.

3.6.2015
Ujo Niila joutui hiljattain hylätyksi ja odottaa siskonsa kanssa, jospa matkalippu omaan kotiin tipahtaisi pian tassuihin.

Niila joutui Irinan tarhalle yhdessä siskonsa Nelman kanssa. Sisarusten tausta on tuntematon ja syitä hylkäämiselle voikin vain arvailla. Nyt sisarukset ovat kuitenkin turvassa ja niillä on mahdollisuus parempaan elämään.

Niila on siskoaan reippaampi, mutta sekin ujostelee sen verran, ettei ole omaehtoisesti valmis vielä tulemaan silitysetäisyydelle. Häntä uteliaasti heiluen se silti pörräilee ympärillä. Niilan saa melko vaivattomasti kaapattua syliin, vaikkei isoa koirapoikaa olekaan ihan yhtä vaivatonta siinä pidellä. Hienosti Niila antaa kuitenkin käsitellä itseään, vaikka tuntuukin ihmettelevän mitä ihmettä tässä ympärillä oikein häärätään.

Ihmisten ollessa aitauksessa Niila ei piilottele missään, mutta katsoo kuitenkin parhaaksi pitää pientä välimatkaa vieraisiin. Paremman puutteessa petinä toimii vaikka ruoka-astia, josta poika tarkkailee ympärilleen, mutta Niila olisi kyllä jo ihan valmis vaihtamaan ruokakipon pehmeään petiin.

Koska Niila ainakin toistaiseksi on vielä ujo poika, etsii se sellaista kotia, joka on valmis panostamaan sen sopeuttamiseen. Rauhallinen asuinympäristö varustettuna kenties reippaalla koirakaverilla voisi olla oikea paikka Niilalle. Kaikkein tärkeintä sille olisi kuitenkin löytää oikeanlainen ihminen, jolla riittää kärsivällisyyttä, aikaa ja rakkautta. Niilasta kasvaa vielä hieno poika ja toivottavasti uusi elämä odottaisi sitä jo kulman takana.

Niilasta kasvanee aikuisena ainakin keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Niila 5.9.2015

Viipurin koirat - Niila 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.