Leenu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

21.2.2015
Leenu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

23.12.2014
Vikkelä kieli lipoo innoissaan tarhavieraiden sormia ja pieni nenä nuuhkii taskuja. Leenu on iloinen ja luottavainen tyttö, joka haluaisi pian jo päästä omaan kotiin!

Leenu ja siskonsa Lysti päätyivät Irinan tarhalle juuri, kun pitkä ja kylmä talvi on nurkan takana. Emme tiedä, miksi iloiset siskokset on hylätty, sillä mitään vikaa näissä kultaisissa tytöissä ei ole. Toivommekin kovasti, että siskokset löytäisivät arvoisensa kodit pikapuoliin eikä niiden tarvitsisi kestää koko talvea ankeissa tarhaoloissa.

Siskonsa tavoin Leenu vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta pennulta, joka nauttii täysin sydämin tarhavieraiden seurasta. Kolea räntäsade ei tunnu iloisen Leenun mieltä lannistavan, sillä niin suuri juhlahetki ihmiset ovat pienen pennun päivässä, ettei paremmasta ole tietoa! Kovat pakkaset ovat kuitenkin käsillä, ja pienen pennun elämä on tarhalla rankkaa. Leenu toivoisikin, että pääsisi jakamaan suukkoja ja kiehnäämään oman ihmisen syliin mahdollisimman pian.

Leenu ei vaadi uudelta kodilta mahdottomia. Lämmin peti, rakastava ja huolehtiva oma ihminen sekä kunnollinen ruoka ovat tämän tytön toivelistalla. Muutama lelu vielä päälle niin Leenu olisi varmasti mahdottoman onnellinen! Kaikista tärkeimpänä asiana Leenu pitää kuitenkin sitä, että tuleva omistaja sitoutuu pitämään siitä hyvää huolta koko sen loppuelämän ajan eikä Leenun tarvitse enää koskaan kokea hylkäämistä uudelleen.

Leenusta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.