Marti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2017
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

14.5.2022
Marti adoptoitiin venäläiseen kotiin.

17.4.2022
4-vuotias Marti päätyi Snezhannan tarhalle alkuvuodesta. Sillä on ollut jo kaksi kotia. Viimeisin koti joutui luopumaan Martista, kun perheen toinen uroskoira ei hyväksynyt sitä perheeseen vuoden yrityksenkään jälkeen.

Huskymaiseen tapaan Marti on hyväntuulinen ja innokas poika, joka pitää ihmisistä. Snezhanna kehuu Martia hyväkäytöksiseksi, ystävälliseksi ja kiltiksi pojaksi, joka tykkää juttelemisesta.

Martin ensimmäinen omistaja hylkäsi sen ulos kadulle, mistä eläinrakkaat ihmiset korjasivat sen talteen ja toimittivat Viipuriin. Viipurissa Marti löysi uuden perheen, mutta Martin epäonneksi siellä jo asuva tiibetinmastiffi ei sulattanut uutta tulijaa. Yhteiseloa yritettiin vuoden ajan, mutta kun toinen koira hyökkäsi Martin kimppuun viimeisen kerran haavoittaen sitä pahasti, omistaja ei uskaltanut katsoa tilannetta enää kauempaa vaan otti yhteyttä Snezhannaan.

Marti on rokotettu kattavasti ja kastroitu tarhalla. Se tautitestataan sekä rabiesvasta-ainetestataan ennen Suomeen tuloa. 

Emme ole itse tavanneet Martia emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Martin ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.