Eeben

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2017

10.9.2017
Eeben sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.8.2017
Hiukan varpaankärkiä ja rintaa tämä poika on kastanut valkeaan maaliin, mutta muuten se on komean musta. Ystävällisen ja reippaan oloinen koiranalku toivoo jo kutsua omaan kotiin.

Eeben asustaa Irinan tarhalla isompien pentujen aitauksessa yhdessä ikätovereidensa kanssa. Vaikka tarhaolosuhteet ovat karut, tuntuu nuori koira pysyvän aurinkoisella mielellä. Erityisen kivaa on kun aitaukseen tulee ihmisiä jotka rapsuttavat ja huomioivat komeaa poikaa. Voi miten mielellään Eeben lähtisikään tarhavieraiden mukana Suomeen!

Tämän pennun historiaa ei tunneta tarkemmin, joten on epävarmaa onko se syntynyt ulos vai asunut ehkä joskus sisätiloissa. Ihmisistä Eebenillä ei tunnu olevan huonoja kokemuksia, sen verran luottavaisesti se vieraisiin suhtautuu. Eebenin tulevan kodin on kuitenkin valmistauduttava siihen, että kotielämän tapoja on opeltava alkeista lähtien ja kaikessa rauhassa. Myös suomalaisen kaupunkiympäristön liikenne ja muut kulkijat voivat aluksi ihmetyttää tarhalta saapuvaa koiraa, ja on tärkeää että uusiin tilanteisiin tutustutaan positiivisessa hengessä ja vähän kerrallaan.

Eebenistä kasvaa todennäköisesti reippaan kokoinen koira, sen aikuispaino voisi olla noin 20-30kg. Nuori poika tulee tarvitsemaan runsaasti päivittäistä liikuntaa, ja varmasti kaikki muukin mukava puuhastelu on tervetullutta. Aivan elämänsä alussa olevan koiran adoptoiminen on pitkäaikainen sitoumus, joten Eebenkin muuttaa ainoastaan sellaiseen kotiin jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä koko ikänsä, nuoruusvuosista vanhuudenpäiviin saakka.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.